Въжетата около ръцете на тежкотоварния звяр на UFC бяха развързани

...
Въжетата около ръцете на тежкотоварния звяр на UFC бяха развързани
Коментари Харесай

Нгану вярва, че след Овърийм следва бой за титлата

Въжетата към ръцете на тежкотоварния звяр на UFC бяха развързани и той е подготвен за борба! Франсис Нгану най-сетне бе запазен за борба, в която ще би трябвало да се изправи против различен застрашителен войник - Алистър Овърийм. Нгану трябваше да премери сили с Жуниор дос Сантос в UFC 215, само че откакто бразилецът бе заставен да се отдръпна, "Хищникът " трябваше да потърси други благоприятни условия.

Той се огледа в първенеца на UFC в тежка категория Стипе Миочич, а по-късно и в главния кандидат за купата Алисър Овърийм, само че наподобява, че ще би трябвало да изчака още малко, с цел да се бие за купата при най-тежките. Нгану обаче е уверен, че ще получи късмет да се бие за пояса, откакто нокаутира Овърийм в идната им борба.

"Бях доста отчаян, тъй като последната ми борба беше чак през януари. Надявах се да се удрям най-късно през септември, само че съперникът ми бе заставен да се отдръпна. Това е добър мач, несъмнено. Знаех, че един ден ще се удрям с Алисър Овърийм, по тази причина в този момент мога да кажа, че съм подготвен за тази борба от много време. Мисля, че след тази среща няма по какъв начин да не ми дадат късмет да се удрям за купата. Овърийм в този момент е по-голямо предизвикателство от Жуниор дос Сантос, тъй като той е в по-добра серия от победи. Той прави добре своята работа и продължава да печели ", съобщи Нгану.

източник: Gulliver/GettyImages

"Алистър е голям съперник. Той е доста добър войник със страховит опит в К-1 и мисля, че той има кафяв колан по джу-джицу. Преди две години той промени своя проект за осъществяване на борби и стана доста, доста добър войник. Той е много интелигентен и има проект за всичко. Той е в положение да ми предложи всичко. Аз обаче съм по-бърз от него и несъмнено съм по-силен. Имам застрашителен удар и той ще разбере това. Сигурен съм, че ще печеля тази борба, а по-късно и шансът да се удрям за купата, тъй като сега съм подложен под №4 в класацията на кандидатите, тъй че няма по какъв начин да не получа идната опция да предизвикам първенеца ", добави Нгану.

Страхотно е, че най-сетне ще забележим Франсис Нгану още веднъж в клетката на UFC. Това няма да е просто борба, чака се тази среща да бъде ужасно представление. Както и да погледнете на нещата, тежката дивизия на UFC се раздвижи много и в този момент е доста забавна. Имаме борба сред Нгану и Овърийм, което е ужасно. Загубилият тази борба ще се изправи против Вердум, което също е ужасно, а спечелилият ще има цялостно съображение да провокира първенеца Стипе Миочич. О, и да не забравяме, че Кейн Веласкез може да се завърне при започване на новата година. Да, тежка категория е в разгара си сега.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР