Вагнеровците в Бахмут са като плъхове в капан за мишки.Това

...
Вагнеровците в Бахмут са като плъхове в капан за мишки.Това
Коментари Харесай

Украински командир: Вагнеровците в Бахмут са като плъхове в капан за мишки

" Вагнеровците " в Бахмут са като плъхове в капан за мишки.

Това разгласи командващият Сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна генерал-полковник Александър Сирски, съобщи " Униан ".

" Вагнеровците " влязоха в Бахмут като плъхове в капан за мишки. Използвайки правилото на дейната защита, ние прибягваме до контранастъпателни дейности в някои посоки край Бахмут. Врагът има повече запаси, само че ние разрушаваме неговите проекти ", акцентира командирът.

Бахмут е епицентър на военните дейности на фронта от края на 2022 година Руснаците хвърлят там по-голямата част от наличните сили и техника, пробвайки се безрезултатно да пробият линиите на украинските бранители.

Въпреки че " вагнеровците " се оплакват от дефицит на оръжие и жива мощ, украинското министерство на защитата поучава да се възприемат сходни изказвания с висока доза песимизъм. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР