Вагнер Лав вече е свободен агент, след като разтрогна с

...
Вагнер Лав вече е свободен агент, след като разтрогна с
Коментари Харесай

ЦСКА ще има конкуренция за Вагнер Лав

Вагнер Лав към този момент е свободен сътрудник, откакто разтрогна с Коринтианс, само че не е несъмнено, че ще се завърне в ЦСКА (Москва). " Армейците " ще имат конкуренция за подписа на 35-годишния нападател в лицето на Коринтианс и още два клуба, които не са от Бразилия.

Агентът на играча Евандро Ферейра загатна, че още се чака съответно поредложение от ЦСКА. Пред бразилските медии той показа, че Вагнер Лав ще разгласи бъдещето си в понеделник или най-късно вторник.  Гинер взема решение еднолично за завръщането на Вагнер Лав в ЦСКА (М)
Желанието на нападателя е да премине в съветския гранд, с който реализира най-големите триумфи в кариерата си. Той игра за " армейците " сред 2004 и 2012 година, а по-късно това се върна в отбора за малко пре 2013-а.

Президентът на ЦСКА Евгений Гинер още не е взел дефинитивно решение дали да насочи оферта към Вагнер Лав. Предвид проблемите на отбора в офанзива и най-много слабата форма на миналогодишния голмайстор Фьодор Чалов, идването на бразилеца може да се окаже добър ход в края на сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР