В11-секунденклип се вижда как Мидълтън се приближава дискретно до кралица

...
В11-секунденклип се вижда как Мидълтън се приближава дискретно до кралица
Коментари Харесай

Преместване по принцески: Кейт Мидълтън стана сензация със свое движение

В11-секунденклип се вижда по какъв начин Мидълтън се доближава дискретно до кралица Маргрете. Двете, дружно с престолонаследничката принцеса Мери от Дания, позираха за фотография в двореца. Вижда се, че кралицата протяга ръка, с цел да намекне на Мидълтън да се приближи за фотография.



Следващата сцена във видеото демонстрира червен кръг към краката на Мидълтън, с цел да могат почитателите да се съсредоточат върху нейните занимателни танцови придвижвания. Вижда се по какъв начин Мидълтън едвам доловимо приплъзва краката си, а във фонов режим звучи радостна музика.

Видеото събра близо два милиона гледания и кралските почитатели бяха много впечатлени от играта на Мидълтън.

„ Преместване по принцески! Харесвам това “, написа един консуматор на TikTok. " Дискретна и елегантна обичам те, Кейт ", добави различен почитател.

Някои означиха, че играта на Мидълтън е безупречна. „ И то на токчета! “, отбелязва в мненията един консуматор. „ Със сигурност щях да се препъна в килима и да го помета. “

A viral video of the royal doing a special “Princess Shuffle, ” while standing next to Denmark’s Queen Margrethe, shows off her confidence with the press.
— VANITY FAIR (@VanityFair)
Принцесата на Уелс от дълго време е пример за кралски етикет, било то посредством безупречния си избор на облекла, уравновесените си обществени изяви и даже метода, по които възпитава децата си дружно с принц Уилям.

„ Преместването по принцески “ на Мидълтън идва директно преди коронацията на нейния тъст крал Чарлз III на 6 май.

Duchess of Cornwall dubbed 'pure class' for subtle 'Princess shuffle' into perfect position for photos
— Cornwall Live (@CornwallLive)
На фона на радостното празненство обаче напрежението сред нейния брачен партньор принц Уилям и брат му принц Хари остава високо.
Бъкингамският замък разгласи, че Хари ще участва на коронацията на татко си. Смята се обаче, че Хари и Уилям ще съблюдават отдалеченост. Стана ясно също, че Меган Маркъл няма да участва, защото ще остане в Калифорния с двете им деца, принц Арчи и принцеса Лилибет.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР