В знак на възмущение депутатът Искрен Митев от „Продължаваме Промяната“

...
В знак на възмущение депутатът Искрен Митев от „Продължаваме Промяната“
Коментари Харесай

Липса на кворум провали първото четете на промените в Антикорупционния закон

В знак на отвращение депутатът Искрен Митев от „ Продължаваме Промяната “ направи непристоен коментар от трибуната на Народното събрание:

„ Движение за права и свободи, ГЕРБ и „ Възраждане “ попречиха да се одобряват четири закона, свързани с Плана за възобновяване и резистентност. Хората, които настояват, че се борят за България, демонстрираха „ междинен пръст “ на всички и най-много на себе си и най-много на своите гласоподаватели “.

По-рано през днешния ден Народното събрание върна някогашния ръководител на Комисията за енергийно и водно контролиране Иван Иванов отпред на регулатора до встъпване в служба на нов началник.

Предложението направи „ ИТН “, откакто Конституционният съд разгласи избирането на ръководителя на регулатора Станислав Тодоров за противоконституционно.

Депутатите взеха решение още бащите и осиновителите да могат да употребяват два месеца отпуск за развъждане на дете до 8-годишна възраст. Отпускът ще може да се употребява едновременно или на части. Условието е бащата да не е вземал отпуск за развъждане на дете до двегодишна възраст.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР