В зимните дни вероятно се изкушаваш да намериш топло, светло

...
В зимните дни вероятно се изкушаваш да намериш топло, светло
Коментари Харесай

Мокър секс в банята, от който оставаш без дъх!

В зимните дни евентуално се изкушаваш да намериш топло, ярко място и да седнеш там с книга... Да, и другото, което ти хрумва на момента (и което би те сгряло изцяло) е да поискаш парещ секс ! Например в гореща вана. Или под душа.

И като се замислиш, не е ли отлично: романтика, листенца от рози, свещи и приятна музика... И заплахите дебнат там, където минимум ги очакваш. Така че, преди да се гмурнеш през глава напред към удоволствието, прочети какво имаме да ти кажем.

Размерът има значение! И постоянно е имал!

А точно размерът на банята в тази ситуация е от голямо значение. По-добре е да си организирате сантиментална среща (ако държите да е във вода) в хотелско джакузи, вместо във вашата дребна и тясна вана. Първо, повярвай ни, ще ви е тясно, а при тези тесни условия, в този съответен случай, даже самите вие няма да се чувствате добре, седейки във към този момент охладената вода, опирайки колене един в различен. И второ, в случай че съществено смяташ, че ще вършиме секс в банята, имай поради, че или би трябвало да напълниш единствено дъното на ваната, или в противоположен случай цялата вода ще е на пода от придвижванията ви.

Накратко: в случай че е допустимо, правете секс в тенджера, а не в чаша, а в случай че не - заложете на душа.

Венчелистчета и свещи

Най-честите спътници на влюбените в банята. По някаква причина за мнозина наподобява, че в случай че изпълнят водата със сухи цветя, атмосферата незабавно ще стане напълно друга и предразполагаща. Но здравето и здравият разсъдък са най-важни, тъй че имай поради проблемите, които ще зародят, вероятно. Венчелистчетата, които са влезнали в тръбата, си остават в тръбата. А да повикате водопроводчика след нощ на пристрастеност и да му обясните за какво има цялостен хербарий в решетката на ваната ви - няма да е толкоз занимателно.

Що се отнася до свещите, не забравяй, че в случай че банята е дребна, тогава те доста бързо ще изгорят. Свещите, сложени в профил на ваната, наподобяват добре единствено в списанията и американските мелодрами. В действителния живот е по-вероятно някой от вас да ги бутне във водата. Така или другояче в най-хубавия случай ще се измъкнете с лека нерешителност, а в най-лошия - ще се изгорите.

Мокри мечти

Баня та е положително място за любовна игра, само че не и за най-проникновения секс , защото водата отмива естествения ти лубрикант. Колкото и неуместно да звучи, водата може да бъде извънредно " суха ". Бързо ще го усетиш след навлизане. Няколко търкания - и триенето става неприятно и даже мъчително. И в случай че въпреки всичко държите да е във водата - можеш авансово да си вземеш неестествен лубрикант, само че безспорно по-добрият вид е просто да се забавлявате малко във водата и след това да отидете на сушата за същинската част.

Защита!

Топлата вода усилва вероятността презервативът да се изхлузи или да се скъса. Факт е, че горещата хлорирана вода може да повлияе на качеството и целостта на презерватива - производителите не тестват продуктите във вода, тъй че вие  двамата напълно ​​поемате всички опасности. А топлата вода, апропо, е прелестно и уютно място за развиване на бактерии. Всякакви! Това е още един мотив в интерес на правенето на секс в леглото, а не в банята. Но въпреки всичко - ти избираш.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР