В здравеопазването са се впили едни хора, които приличат на

...
В здравеопазването са се впили едни хора, които приличат на
Коментари Харесай

Д-р Ненков: В здравеопазването са се впили алчни хора, готови да отнемат човешки живот

" В опазването на здравето са се впили едни хора, които наподобяват на хора, приказват като хора, само че не са хора. Те са подготвени за двата си лв., които могат да изкарат, да лишават човешки живот ". Това сподели пред NOVA доктор Мирослав Ненков, анестезиолог и някогашен министър на опазването на здравето. Според лекаря казусът в системата не са работещите в нея, а ръководещите я.
 
" Всяка една дребна смяна към по-добро разходване на публичните средства, което повлияе облагата на тези хорица, среща голяма опозиция от най-различни страни. Това е  много огромен проблем ", уточни доктор Ненков. Пари в системата има, само че те се крадат, безапелационен е анестезиологът.
 
Той разяснява и номинирания за здравен министър от проектокабинета " Денков-Габриел " проф. Христо Хинков. По думите му той е доста умел и сръчен, само че работата му няма да е лесна.
 
През минала седмица доктор Мирослав Ненков разгласи, че напуща Военномедицинска болница. По думите му тонът бил противен и безусловен. " Беше изработен опит да бъдат прекратени моите медийни изяви където и да е. Ако не спреш да вървиш по малките екрани, ще стане еди си какво. Аз не го одобрих ", изясни лекарят.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР