В зависимост от разговорите в парламента ще се види какво

...
В зависимост от разговорите в парламента ще се види какво
Коментари Харесай

Борисов: Готов съм да се срещна с Кирил Петков и Асен Василев

В взаимозависимост от диалозите в Народното събрание ще се види какво ще създадем с бюджета, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. За две години Асен Василев приготви четири бюджета, уточни Борисов. В такава обстановка да се отвори бюджет, ще е " сватбарски ", предвижда водачът на ГЕРБ.

Затова предлагаме да се подпише декларация, че в случай че се отвори бюджетът, ще се одобряват тези и тези точки - няколко на ГЕРБ, няколко на Политическа партия и така нататък, изясни Борисов.

Готов съм да се срещна с Кирил Петков и Асен Василев, сега, в който бъде готова. Тя може да бъде готова с тези контактни групи, разгласи водачът на ГЕРБ.

Няма да бъда претендент за министър председател, тъй като никой мандат не може да бъде изваден пред скоба, посочи той.

Ние можем да съставим държавно управление, само че то няма да е стабилно и да провокира спокойствието, което желаем, няма да ни показа еднопосочно пред обществото и напрежението ще продължава да пораства.

Борисов е безапелационен, че сега коалиция в Народното събрание има и тя се вижда.

„ Правителство желае народът, диктува го и здравият разсъдък, всичко останало е злополука. За да няма его и ядосани по трасето въобще не би трябвало да се приказва за първи и втори мандат. Ние към този момент имаме една доста добра коалиция в парламента  Има един факт – гласуването в Народното събрание, това демонстрира всичко.  Българите са за двата съюза Европейски Съюз и НАТО, точно към това се сплотява обединението. Мнозинство се оформи и по въпроса за РСМ, с цел да поемат и те по пътя към Европа. Решението за даване на военна помощ за Украйна също имаше голямо болшинство в Народното събрание, както и диверсификацията от Русия ”, съобщи пред БТВ Борисов.

Според него е група клевета това, че ГЕРБ са в „ хартиена ” коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

„ 100% от машинният избор остава, те си остават машините и не са махнати. Всеки може да избира. Подкрепям сътрудниците от Демократична България и Политическа партия, че машинният избор не е изцяло сигурен, по тази причина едно от предложенията е отрязъците от машината също да бъдат подпечатвани и да се слагат в урната, с цел да може да се броят по-късно. ”
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР