В замъка Уиндзор се открива изложба, посветена на сватбата на

...
В замъка Уиндзор се открива изложба, посветена на сватбата на
Коментари Харесай

Показват сватбените одежди на принц Хари и Меган в замъка Уиндзор

В замъка Уиндзор се открива галерия, отдадена на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари, съобщи Ройтерс. Феновете на знатната двойка ще могат да видят роклята-дело на английската дизайнерка Клеър Уейт Келър, креативен шеф на Живанши, която Меган носеше на сватбата си на 19 май.

 © фотоси: Българска телеграфна агенция
Освен роклята ще бъдат изложени обувките, които Меган носеше за щастливото събитие, воалът ѝ с ръчно бродирани цветя от 53-те страни от Общността на нациите и диамантената тиара, взета на заем от булката от кралица Елизабет Втора за огромния ден.

Пълното булчинско снаряжение на Меган ще бъде сложено в огромна стъклена кутия паралелно до одеждите, носени от принца в деня на сватбата. Тоалетите ще са изложени на показ в огромната зала за приеми на замъка. Тя се употребява за брачни церемонии.

Експозицията ще включва и тоалети на шаферите на сватбата, измежду които тези на принц Джордж и на принцеса Шарлот. Ще има запис и на описа на Уейт Келър за основаването на роклята, както и записи на думите, които двойката е изрекла по време на подготовката на сватбения ден.

Изложбата ще може да се прегледа до януари следващата година. Меган и Хари интензивно са взели участие в подготовката ѝ.
 Кралската женитба на годината: Принц Хари и Меган Маркъл пред олтара Кралската женитба на годината: Принц Хари и Меган Маркъл пред олтара
Американската актриса Меган Маркъл сподели "да " на принц Хари в Уидзор. Шестият по ред правоприемник на английската корона се венча за своята годеница пред...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР