В залата са хората, които постъпват отговорно към своите избиратели,

...
В залата са хората, които постъпват отговорно към своите избиратели,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Инфлацията в голяма степен се дължи на аматьорското управление на ПП и ДБ

" В залата са хората, които постъпват отговорно към своите гласоподаватели, тъй като ние всички сме тук по волята на суверена. "

Това съобщи от трибуната на Народното събрание депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова. Парламентът съумя да събере кворум от третия опит през днешния ден, откакто ГЕРБ-СДС се върнаха в пленарна зала. В залата бяха регистрирани 155 присъстващи, като парламентарните групи на Политическа партия и Демократична България не влязоха на съвещанието.

" Кой отсъства? Тези, които са в изолираност. Тези, които слагат ултиматум на фона на невиждани рецесии в страната. Искат ли тези, които отсъстват, Политическа партия и Демократична България, да търсим решения, за това по какъв начин страната ни ще се оправи с инфлацията, която в огромна степен се дължи на тяхното аматьорско ръководство. Как страната ще намалява цените на горивата, които пораснаха с помощта на великите им каузи, в това число и пред Европейската комисия, защитаващи непознати ползи ", добави Десислава Атанасова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР