В заключителната фаза са вече срещите от международните турнири по

...
В заключителната фаза са вече срещите от международните турнири по
Коментари Харесай

Петима национали се класираха за полуфиналите при девойките и юношите на турнира Авеню къп


В заключителната фаза са към този момент срещите от интернационалните шампионати по тенис за юноши и девойки до 16 година " Авеню къп ", който е от календара на ТенисЕвропа. При юношите трима състезатели на България доближиха до финалното каре в Бургас. Поставеният под номер 1 Адриано Дженев в профил Зоран Лудоски (Сърбия) със 7:6, 6:1 и в спор за място на финала ще излезе на корта против номер 3 Кристиан Тесзари от Румъния. В другия полуфинал ще спорят Джордж Лазаров и Илиян Радулов.

Тръгналият от квалификациите Лазаров отстрани Михаил Влодарчик от Полша, а Илиян Радулов, продължаващ напред след отричане на Павел Маринов в първия сет при 5-0 гейма. При девойките представителката на Търговска колегия " Авеню " Наира Геворкян, състезаваща се за Русия и номер 1 в схемата, отстрани Лия Пенчева с 6:4, 6:3. На полуфинал тя ще спори с Анастасия Александра Николова, която се оправи с 6:3, 6:2 с Мария Рогачева. Другият полуфинал е София Кашченко от Русия и номер 2 Александра Габровска, която надви с 6:2, 6:1 над Неда Миленкович (Сърбия).

При двойките финалната среща при девойките на 8 ноември е номер 1 в схемата Наира Геворкян и Александра Габровска против Юлия Герман (Молдова) и Кармен Андрееа Хъря (Румъния). В петък е и финалния дуел при юношите, в който Виктор Марков и Илиян Радулов ще излязат за трофея на кортовете в Бургас против Михаил Бровинчи (Молдова) и Кристиян Тесзари (Румъния).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР