В забързаното ежедневие никой няма време за нищо. Особено рано

...
В забързаното ежедневие никой няма време за нищо. Особено рано
Коментари Харесай

Не пийте ТЕЗИ 5 напитки на гладно!

В забързаното всекидневие никой няма време за нищо. Особено рано заран. Обикновено човек няма време за закуска или най-малко не приоритизира вярно това, от което има потребност за сила. Със сигурност обаче постоянно се намира време за кафе, чаша сок или черен чай (като сурогат на кафето) и те се употребяват не просто, тъй като е по-бързо и комфортно и тъй като имаме незабавна потребност от тях, само че и тъй като доста хора считат, че това е сигурен метод да отслабнат.

Това обаче е доста надалеч от истината.
 3 питиета, с които да преборите летните жеги 3 питиета, с които да преборите летните жеги
Лятото доближи своя връх. С парещото слънце и едвам съзнаващ се парещ вятър, най-хубавото, което можем да създадем, е да се затворим у дома...

А ето и напитките, които несъмнено би трябвало да заобикаляме рано заран на гладно.

1. Чай - Много хора пият чай, с цел да заместят кафето в менюто си. Чаят на гладно обаче има неприятен резултат върху човешкото тяло. Той има диуретичен резултат, който нормално може да докара до дехидратация, която от своя страна наруша салдото киселинност в стомаха. Абсолютен факт е, че напитката тонизира и подтиква метаболитните процеси в организма, само че на гладно в композиция с дехидратацията, провокира защитна реакция на тялото. То ще задържи вода в тъканите, а това от своя страна ще докара до отоци.

2. Цитрусови сокове - Да, безусловно правилно е какъв брой потребни са цитрусите, с помощта на наличието на витамин С и обстоятелството, че с изключение на имуностимулант е и мощен антиоксидант. За сметка на това обаче, е неправилна концепцията, че е още по-полезен и логичен заран на гладно. Празният корем при никакъв случай няма да се почувства добре, когато в него се излее течност с сходно равнище киселинност. Това може да докара единствено до раздразнение и болежка.Освен това съдържа и естествена захар, която ще увеличи равнищата на глюкоза в кръвта, която след преработката в тялото, ще накара силата ни внезапно да спадне.

3. Газирани питиета - Не мислим че тук са нужни кой знае какъв брой пояснения, за това какъв брой нездравословни рано заран и на гладно, са обичаните напитки с балончета. Количеството захар, вредящо на редица органи и други елементи от тялото, като да вземем за пример зъбите, само че и стомахът, който ще бъде по-зле екипиран с кръв заради съществуването на въглероден диоксид от газировката и ще забави процесите си на мелене на храната.

 10 питиета, за които не допускаме, че са нездравословни 10 питиета, за които не допускаме, че са нездравословни
Ежедневно консумираме освен нездравословни храни, само че и питиета, с които унищожаваме тялото си, без даже да го осъзнаваме. Всички знаем, че во...

4. Доматен сок - На пръв взор потребен със наличието си на калий, съдействуващ функционалностите на сърцето и кръвоносната система, както и ликопен, считан за натурален антиоксидант и който също по този начин се бори с несъразмерното стареене на клетките.

Но в действителност доматът може да увеличи дотам киселинността на стомаха, че да докара до болки и неприятно храносмилане.

5. Кафе - За край, това без което множеството от нас мъчно стартират деня си. Стига да не е на гладно, с това няма проблем. Но множеството хора постоянно протягат ръка първо към чашата с черната течност. Дразненето на стомаха е логически проблем, за който всички се сещат, само че не е и единствено това. Кафето кара мозъка да отделя хормона кортизол, който от своя страна предизвиква стрес и всичките му резултати - забързано сърцетуптене, трептене и потене на ръцете, безпокойствие и под паника офанзиви.

Дори може да аргументи и противоположния резултат, при който когато човек изпие чаша кафе, усеща по-голямо равнище на унесеност, което най-често го кара да изпие още една чаша.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР