В Южна Корея днес бяха потвърдени 586 нови случая на

...
В Южна Корея днес бяха потвърдени 586 нови случая на
Коментари Харесай

В Южна Корея бяха потвърдени нови 586 случая на коронавирус, общият брой на заразените достигна 3736

В Южна Корея през днешния ден бяха доказани 586 нови случая на ковид, с което общият брой на инфектираните доближи 3736, заяви Българска телеграфна агенция, като се базира на Корейските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите.

Досега са умряли 18 пациенти. Над 90 % от новите случаи са регистрирани в град Тегу и прилежащата провинция Северен Кьонсан.

Президентът на Южна Корея Мун Дже-ин разгласи цялостна готовност на държавното управление си против епидемията от ковид.

Броят на доказаните случаи на ковид в Испания доближи 73

"След като увеличи нивото на паника до най-високата степен, държавното управление към този момент води тотална битка ", съобщи президентът. "Ние ще сме способни да се оправим с епидемията от Ковид-19 и да надигнем на крайници потърпевшата стопанска система ", увери президентът.

Във връзка с разпространяването на ковид десетки събития бяха анулирани в Южна Корея, а над 70 страни постановиха ограничавания върху пътуванията до страната. Днес църквите в страната останаха затворени, откакто управляващите приканиха хората да се въздържат от посещаване на религиозни служби и политически събития.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР