В югозападната част на Уелс (Обединеното кралство) жителите на крайморския

...
В югозападната част на Уелс (Обединеното кралство) жителите на крайморския
Коментари Харесай

Огромни плъхове с размер на котка нападнаха британски град ВИДЕО+СНИМКИ

В югозападната част на Уелс (Обединеното кралство) жителите на крайморския град Тенби са измъчвани от великански плъхове с размерите на домашна котка.  

Според локалните гризачите повреждат с дупките си скалите по живописното крайбрежие, пише Daily Mail. Роджър Майлс, локален лодкар, сподели, че казусът се е влошил през последните месеци.

„ Рано вечер, здрач, рано заран, плъхове на всички места “, оплака се мъжът.
 плъх, 10 по плъхове Според локалните гризачите повреждат с дупките си скалите по живописното крайбрежие. Екранна фотография
Най-големият боязън на Тенби е, че ровенето на плъховете ще унищожи част от скалите на Касъл Хил, които към този момент са развалени от ерозия.

Кметът Сам Скирм-Блекхол сподели, че ще предприеме дейности и кметството ще сложи десетки кутии със примамка за заличаване на гризачи. Жителите на града обаче не имат вяра, че казусът може да се реши по този метод.



Когато плъховете доближат полова зрялост четири или пет седмици след раждането, популацията от два може да нарасне до колосалните 1250 в границите на една година.

„ Ние просто не можем да ги убием по-бързо, в сравнение с могат да се възпроизвеждат “, сподели един от локалните поданици в коментар на медиите.
Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР