В японския град Мураяма бяха пуснати специални пощенски марки посветени

...
В японския град Мураяма бяха пуснати специални пощенски марки посветени
Коментари Харесай

Япония пусна марки в чест на българската художествена гимнастика

В японския град Мураяма бяха пуснати специфични пощенски марки отдадени на българския народен тим по художествена гимнастика.

Това е градът, който ще одобри подготвителните лагери на гимнастичките ни преди Олимпиадата в Токио.

Припомняме, че президентът на БФХГ Илиана Раева и господин Кацухико Ягучи - отговорник за събитията, свързани с олимпийските игри в Токио през 2020 към общината на град Мураяма, подписаха 4-годишен контракт сред за подготовката на националните ни тимове до провеждането на Олимпийските игри в Токио това лято.

Жестът към нашите девойки е още едно доказателство за почитта и уважението, на което националният ни тим се радва в град Мураяма, а и в цяла Япония.

Ето какво се споделя в писмото:



" Уважаема г-жо Раева,

Първо бих желал да Ви благодаря за ползотворното подпомагане и за поддръжката, която оказвате за положителното съдействие сред град Мураяма и БФХГ.
За да почетем положителните взаимоотношения сред БФХГ и нашия град, както и с цел да промотираме дейностите на града, ние направихме дизайн на пощенски марки с изображения на България и на български гимнастички. За дизайна на марките използвахме фотоси, които са снимани от фотографите Анна Недкова и Димитра Лефтерова. Марките са в лимитирани количества и могат да бъдат закупени в Мураяма и Токио. Още в първия ден, когато бяха пуснати в продажба за матките имаше голям интерес. Надявам се, че и Вие ще ги харесате.

С наслаждение чакам да продължим работата си с БФХГ и тази година и се апелирам за сполучлива 2020 година за Златните девойки.

С най-хубави усеща,

Катсухико Ягучи "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР