В утрешния брой на вестник Марица можете да прочетете тези

...
В утрешния брой на вестник Марица можете да прочетете тези
Коментари Харесай

Четете в Марица: Сменяме по-лесно жената, отколкото колата...

В утрешния брой на вестник " Марица " можете да прочетете тези и доста други забавни авторски текстове и разработки:

 

Сменяме по-лесно дамата, в сравнение с колата - най-малко до пролетта

 

Поне до другата пролет е доста по-лесно да смениш дамата, в сравнение с колата, настояват зевзеците. И прибавят съществени причини в каква задънена улица са претендентите за напълно нова или по-запазена кола. Заможните българи, които са подготвени да си вземат возило от магазина, би трябвало да чакат от пет до 11 месеца. Причината е, че автомобилната промишленост още не съумява да се възвърне от прекъснатите вериги на произвеждане и доставки по време на коронавирус пандемията. Сроковете за фабрично нови возила обаче са огромен проблем най-вече за страните от Западна Европа, до момента в който у нас драмата е с колите втора употреба, на които разчитат множеството българи.

Всичко за продажба на коли – четете в новия брой на „ Марица ”

 

Вдигат заплатите на общинските служители

Заплатите на общинската администрация в Пловдив ще бъдат увеличени с 15% със задна дата, считано от 1 юли. Същото важи и за работещите в администрацията на шестте районни кметства. Това оповестиха от районната конструкция на КНСБ след диалозите на регионалния координатор Боян Бойкински с представители на община Пловдив. 

 

Любомир Кючуков, посланик: След Елизабет II кралството влиза във въртоп от рецесии

Най-важното - и единственото положително политическо заявление от началото на войната бе заявеният ангажимент от страна на Съединени американски щати и НАТО, че няма да водят война с Русия в Украйна. Тоест, че няма да има световен спор. С смяната на целите и извеждането на напред във времето на тезата за война до победа обаче рисковете още веднъж набъбнаха. Защото войната до победа значи война до проваляне - на съперника, споделя Любомир Кючуков в изявление за „ Марица ”.

 

Евгения към този момент не е Даяна, само че я гледат като принцеса

„ За какво ми е да съм Даяна, като и в този момент ме гледат като принцеса?! “. Макар да не живее в кралски разкош, а в един от най олющените региони на пловдивския кв. „ Столипиново “, Евгения е  доволна от орис си. Преди 23 години тя влезе в новините, откакто получи името на починалата принцеса Даяна. Нарекоха я на нея, тъй като принц Чарлз по време на визитата си в Пловдив през 1998 година бе на сватбата на татко ѝ Вълчо с майка ѝ Живка.

 

Домати, краставици и пипер с високи добиви, само че с люти цени

 

Очаква се междинните добиви от полски зеленчуци годишна продукция 2022 да са по-високи спрямо предходната година. При доматите междинните добиви се плануват на 26 т/ха (+11% спрямо 2021 г.), при краставиците и корнишоните - 17,8 т/ха (+11% на база 2021 г.) и при пипера - 20 т/ха, съвсем аналогично за година. Това сочат прогнозите на Центъра за стопански разбори в селското стопанство САРА.

Всичко, което ви интересува за селското стопанство, можете да намерите в приложението „ Агро ”   на „ Марица ”

 

ФИФА проверява отбор на Зингаревич за трансферни измами

ФДЦ " Виста " е план в Русия, ориентиран към поддръжка и развиване на спортния капацитет на студенти от разнообразни страни, основан през 2019 година в Геленджик.

Тесните другарски връзки разрешават привличането на студенти от Африка, Азия и Южна Америка в структурата на Центъра. Идвайки в Русия, обещаващи спортисти не престават образованието си в просветителни институции на страната.

 

 
 
 
 
 
 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР