В утрешния брой на вестник Марица четете тези и много

...
В утрешния брой на вестник Марица четете тези и много
Коментари Харесай

Четете в Марица: Пловдив остава без втори гребен канал


В утрешния брой на вестник " Марица " четете тези и доста други забавни разработки:

Пловдив остава без втори гребен канал

Втори гребен канал в Пловдив няма да се строи най-малко до 2028 година, когато изтича срокът на настоящия Общ организационен проект (ОУП) на града. Това демонстрира обновената екологична оценка за промените в Общ устройствен план.

Пускат воден часовник на Сахат тепе до 40 дни
До 40 дни Сахат тепе ще се снабди с воден часовник. Проектът е умислен като имитация на съществувало преди 19 века сходно оборудване в региона на стълбите на „ Каменица ”.

Атентат с неверна жертва даде кървясъл коз на Путин
Атентатът против близкия до Владимир Путин мъдрец и държавник Александър Дугин, при който почина неговата 29-годишна щерка Даря, засенчи даже войната в Украйна. Очакванията са, че покушението ще даде нов кървясъл коз и мотивация на властелина на Кремъл. Още повече че версиите кой стои зад гърмежа сочат най-вече към Киев.

Със своята територия и нуклеарни оръжия Русия няма по какъв начин да капитулира – изявление с доктор Велизар Шаламанов, някогашен зам.-министър на защитата

Физкултурният салон на Руската нарастна тройно
Четири предложения е получила Община Пловдив по оповестената социална поръчка за създаване на многофункционална спортна зала към ЕГ " Иван Вазов ", стана ясно след инспекция на " Марица ". Прогнозната стойност на плана е близо 2,5 млн. лв. с включено Данък добавена стойност.

Подпалиха телефона на Инспектората поради шумни строители в " Южен "

Майсторите на новия обект на ул. " Димитър Талев " не съблюдават никакви правила за организация на работата. Не стопират да блъскат и викат нито по обяд, нито през уикенда.

Извънредните агропомощи набъбнаха до 426 млн. лева
Европейската комисия утвърди внушителна държавна помощ за подкрепяне на земеделските стопани поради войната в Украйна. По сметките на фермерите ще се насочи финансов запас в размер на 426 млн. лева (218 млн. евро). Схемата „ Помощ в поддръжка на ликвидността на аграрни стопани за превъзмогване на отрицателното икономическо влияние на съветската експанзия против Украйна “ беше утвърдена според Временната рамка за ограничения за държавна помощ при рецесии в поддръжка на стопанската система.

Пловдив посреща " Сигнал " и " Тангра " на една сцена
За исторически концерт се събират две от най-великите български групи - " Сигнал " и " Тангра ". Рок легендите се качват за пръв път дружно на една сцена, с цел да възпламенят всички почитатели на златните БГ шлагери. На 20 септември от 20.30 часа в Летния спектакъл пловдивчани ще могат да се насладят на тяхната музика.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР