В утрешния 17-и септември (неделя) предстои да се изиграе едно

...
В утрешния 17-и септември (неделя) предстои да се изиграе едно
Коментари Харесай

Ще се завърне ли Стойчо Младенов на Армията?

В утрешния 17-и септември (неделя) следва да се изиграе едно от най-нажежените дербите в родния хайлайф - това сред ЦСКА - София и ЦСКА 1948. “Престрелките ” сред “Българска войска ” и Бистрица към този момент започнаха, като в това време бе отговорено на един от въпросите, които стоят на дневен ред всякога, когато тези два тима се срещат през последната астрономическа година - ще гледа ли онлайн мача “червената ” легенда Стойчо Младенов?
Младенов, който си потегли от “Борисовата градина ” напролет на 2022 с величествен скандал, стартира работа в края на предишното лято като действен шеф в ЦСКА 1948. Това притегли гнева на “червената ” общественост и даже се стигна до крайни дейности по адрес на звездата “екзекутора ” в алеята на славата пред стадион “Българска войска ”.
Броени седмици по-късно се игра и първата среща след назначението на Младенов сред двата тима. Легендата на българския футбол тогава избра да не бъде на “Армията ”, тъй като несъмнено щеше да взриви напрежението по трибуните. Той не гледа онлайн и идващия мач в София през тази пролет, когато на процедура ЦСКА - София загуби купата, завършвайки 1:1. Младенов участва единствено на мача в Бистрица няколко месеца по-рано.

Сега няма да бъде по-различно. Оперативният шеф на ЦСКА 1948 и този път няма да участва на стадион „ Българска войска “ за гостуването на тима, предава вестник “Тема Спорт ”, което може би за момента е най-хубавото решение, защото напрежението още веднъж се повишава, а почитателите на стадиона в “Борисовата градина ” сигурно ще бъдат изключително възпалени от наличието на видни хора от “червените ” среди, които с времето избраха да работят за тима от Бистрица. Подобни събития предходната година провокираха ескалация на напрежението и неприятни подиуми.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР