В условията на социална изолация заради пандемията от коронавирус може

...
В условията на социална изолация заради пандемията от коронавирус може
Коментари Харесай

Видеото, за което мечтаехме: Галактическият тим на "Реал" отново заедно

В изискванията на обществена изолираност поради пандемията от ковид може да обърнем повече внимание на фамилията си. Но и да си спомним за старите другари!

Или за старите съотборници!

Помните ли оня отбор на " Реал " Мадрид, който победи в Ла Лига през 2007 година? В нахлуване - бразилецът Роналдо, пасовете идваха от Дейвид Бекъм, Луиш Фиго носеше с горделивост капитанската лента, Роберто Карлош късаше мрежи от директни свободни, а Касиас не даваше на топките да преминат голлинията на " белите ".

Какво вършат те в този момент, до момента в който оказват помощ на света да се оправи с пандемията, стоешком си у дома? Припомнят си славните времена не терена. За благополучие - в обществен видеочат, който можеха да гледат всички футболни фенове.



Инициативата пристигна от Роналдо, който си поговори с всички свои някогашни сътрудници.

С Бекъм си размениха похвали. " За мен ти си един от най-хубавите футболисти в центъра на терена. Можеше да подадеш където искаш, без даже да гледаш ", съобщи Роналдо.

От своя страна някогашният капитан на британският народен тим благодари на бразилеца, че му е оказал помощ да се приспособи към живота в Мадрид.

" Беше един от първият, който видях в съблекалнята. Спомням си, че ми сподели, че всички бразилци в отбора си мислят, че, в случай че някои непознат може да играе за Селесо, това съм аз. Тогава не ти повярвах ", засмя се Бекъм.

Роберто Карлош също се усмихна, като че ли за следващ път с магия е съумял да шмугне топката около стената.

" Спомням си интервала с прелестни усеща. Страхотно е това, което постигнахме ", сподели дребничкият бразилец.

" Цялото това време, което прекарахме дружно, беше необикновено. Именно това ни водеше към успеха. Въпреки че тогава бяхме звезди, всеки от нас се трудеше неуморно ", проучва Фиго.

Вратарят Икер Касияс, който неотдавна претърпя инфаркт, само че бързо се възвърне, не криеше страстите си.

" За мен беше чест да бъда в " Реал " Мадрид с вас! И да чувствам вашата обич, и по какъв начин искахте да оставим диря в историята. Бяха положителни времена ", съобщи стражът.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР