В условията на санкции, на международно напрежение, ние успяваме с

...
В условията на санкции, на международно напрежение, ние успяваме с
Коментари Харесай

Борисов: С Русия поддържаме добри отношения, въпреки международното напрежение

В изискванията на наказания, на интернационално напрежение, ние съумяваме с сътрудника Медведев да поддържаме едни много положителни, прагматични работни връзки. Ето за какво не трябва да се разделяме на русофоби и русофили, а дано да си гледаме нашите български ползи. Като страна имаме положителни неща, които да предложим в областта на културния, историческия и религиозния туризъм.

Това разгласи министър-председателят Бойко Борисов по време на българо-руския бизнес конгрес в региона на туризма, който министър председателят откри дружно със своя съветски сътрудник Дмитрий Медведев, съобщи кореспондент на Novini.bg.

,,Ще се постараем да бъдем по-гъвкави, тъй като фактически при тази конкуренция екскурзиантът избира най-хубавата услуга като качество, като цена. Нашата уравновесена външна политика ни дава и сигурност, тъй като поддържаме прелестни връзки с Египет, Катар, Саудитска арабия, Израел, Сърбия, Косово, Иран и така нататък, и така нататък По този метод пазиме както нашия интерес, по този начин и нашата сигурност, тъй като водим миролюбива политика с всички'', добави министър председателят.

,,Надявам се с дружни старания да повдигнем качеството на туризма, тъй като там имаме огромни благоприятни условия. Така че постоянно е по-добре когато си приказваме, в сравнение с години наред да ги няма нужните взаимоотношения'', заключи министър председателят Борисов
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР