В унгарската фабрика на Lenovo работят повече от 1000 души(снимка:

...
Коментари Харесай

Lenovo отвори завод за компютри в Унгария


В унгарската фабрика на Lenovo работят повече от 1000 души
(снимка: Lenovo / YouTube)

Производителят на компютри Lenovo откри първия си цех в Европа. Обектът с обща повърхност от съвсем 50 хиляди кв. метра се състои от три здания и се намира в унгарския град Ило.

Това е един от най-големите фабрики на Lenovo в международен мащаб. Компанията ще създава в Унгария хардуер за центровете за данни, системи за предпазване и работни станции за потребителите в Европа, Близкия изток и Африка.

Новата фабрика има повече от 1000 чиновници, оповестиха от компанията. Наличността от мощности на предприятието разрешава да се създават повече от 1000 сървърни системи и към 4000 работни станции всеки ден, като се регистрират самостоятелните потребности на клиентите.

Част от фабриката се зарежда от слънчеви панели, способни да генерират общо до 0,5 MW сила, която е задоволителна за зареждане на малко село. В композиция с патентованата технология за студено запояване, компанията се стреми да понижи въглеродния отпечатък от своите интервенции.
още по темата
Наличието на цех в Европа доста ще понижи времето за логистика на Lenovo в района на EMEA. Унгарското дружество е един от основните съставни елементи на проекта на компанията за разширение на наличието си на интернационалния пазар.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР