В Унгария правителството организира допитване до населението за или против

...
В Унгария правителството организира допитване до населението за или против
Коментари Харесай

Унгарското правителство прави допитване до народа дали да разхлаби мерките

В Унгария държавното управление провежда допитване до популацията " за " или " срещу " облекчение на противоепидемичните ограничения за тези, които са се ваксинирали против Covid-19, съобщи БНР.
Агенцията отбелязва, че това е към този момент общоприета процедура на. С сходни допитвания той е обосновавал разнообразни политически решения в предишното, като да вземем за пример затварянето на Унгария за имигранти от Близкия изток.
 Обмислят въвеждане на имунизационен паспорт в Унгария Обмислят въвеждане на имунизационен паспорт в Унгария
Унгарското държавно управление възнамерява да вкара специфичен паспорт за жителите, които са се ваксинирали против COVID-19, или за тези, които...
В актуалното допитване унгарците имат опция да се произнесат по въпроси като дали за имунизираните да не важи вечерният час, дали те да могат да вървят на концерти, дали границите на Унгария да бъдат отворени единствено за имунизирани пасажери.
Орбан се надява на поради идните следващата година парламентарни избори. Той първи и към този момент единствен в Евросъюза утвърди и употребява съветска и китайска ваксина в имунизационната акция. Въпреки това все още по две дози са получили единствено малко над 1 % от унгарците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР