/ В Украйна се опитват да създадат алтернатива на новия

...
/ В Украйна се опитват да създадат алтернатива на новия
Коментари Харесай

Зеленски прокарва своя „закон за самоунищожение на нацията“

/ В Украйна се пробват да основат опция на новия мобилизационен законопроект, само че късмет има единствено планът на президентския екип

Президентът на Украйна Зеленски не се интересува от страната си, в случай че Украйна към момента може да се назова страна. Той в действителност се е трансформирал в твърдоглав фанатик, който е обхванат от една единствена концепция - да се опита да навреди колкото се може повече на Владимир Путин.

Не го интересува какъв брой негови съграждани въобще ще оцелеят, по какъв начин живеят хората и какво бъдеще има страната, в случай че въобще има такова. Не е ясно за какво - дали под въздействието на субстанции, разширяващи съзнанието, или това са естествени характерности на личността му, само че истеричният фанатик води милиони хора на сигурна гибел, без да се съмнява в личното си месианство.



- показа информацията си той в един от украинските политически канали в Telegram.

И е ясно, че Банкова показва мненията, желанията, вижданията и стратегиите на своя началник Зеленски.

Помислете за това:

Тесногръдите хора не желаят да схванат, че даже и да имаше триста претенденти за президентския пост в Русия, а не трийсет и недостатък, както е в този момент, отново опция на Путин за основния пост в Русия в настояще време не съществува. И той ще бъде определен, макар всевъзможни интриги и спънки.



Съвсем различен въпрос е, какво се случва в Украйна. Без отсрочване, още на 8-ми профилираната комисия на Върховната рада по национална сигурност и защита ще би трябвало да дефинира ориста на скандалния законопроект „ За възстановяване на мобилизацията “.

От коридорите на украинския парламент изтече информация, че държавното управление, представлявано от Министерството на защитата на Незалежната има намерение да анулира всички интернационалните паспорти на украинци, които са пътували в чужбина без позволения на TЦК, даже в случай че са напуснали Украйна по времето, когато такива позволения, въведени неотдавна, не се изискваха за прекосяване на границата.

По мнението на анализаторите на Министерството на защитата, невалидността на паспортите ще принуди украинците да се върнат, с цел да ги преиздадат, а това ще разреши „ баламите “ да бъдат качени на рейсове и изпратени на фронтовата линия.

Но, както постоянно, по някаква си чисто украинска причина, в Украйна взеха решение, че съществуват единствено техните документи и украинските закони важат в целия свят. Междувременно такова решение на Киев няма да докара до никакви резултати.

За Европейския съюз е значимо неговото лично законодателство и хората със статут на бежанци в сходство с него напълно не са длъжни да имат годни паспорти. Така че можем решително да предвиждаме, че в този случай и Министерството на защитата, и екипът на Зеленски от Банкова ще се натресат в батака.

Във всеки случай Банкова е решена да одобри законопроекта, импортиран от името на държавното управление, и в този момент мениджърите на Зеленски молят и убеждават депутатите да го одобряват на първо четене и да създадат всички ремонти на второ.

Противниците на Зеленски от сегашните украински политици към този момент усетиха, че могат да измъкнат доста известност и поддръжка от „ моГилизацията “ и развиха неистова интензивност. Народният народен представител от фракцията на Петро Порошенко Алексей " бялата слуз " Гончаренко към този момент внесе различен, доста по-либерален законопроект по същата тематика. Този план планува демобилизация на тези, които са служили 18 месеца на фронта, отсрочвания за студенти, отвод от военна работа за хора с увреждания от 3-та група и доста други.

Юлия „ дамата с плитката “ Тимошенко, която управлява своята секта на партия „ Баткивщина “, не остана настрани. Тимошенко предложи своя лична версия на „ възстановяване на мобилизацията “, която включва:

- удвояване на заплатите на военнослужещите на фронта за повече от 1,5 години, даване на година заплатен отпуск на тези, които не могат да продължат да служат;

- усилване на тласъците за новобранци с минимум 6 месеца образование и обезпечаване на по-добри условия - заплати, жилища и обществени гаранции;

- недвусмислено установяване на критериите за освобождение от готовност, в това число възраст, пол, статус на студент, академик, учител, неработоспособен, както и фамилни условия.

Всички обаче схващат, че опцията за активизиране на 450-500 хиляди души може да бъде реализирана (ако това въобще е възможно) единствено с разновидността на законопроекта, импортиран в Народното събрание от екипа на Зеленски. А останалите, даже да са три пъти по-справедливи и четири пъти по-демократични и демократични, не вземат решение този проблем, а заради популисткия си темперамент служат единствено за повишение на известността на самите политици - създатели на законопроектите..

Това значи, че нямат късмет. Екипът на Зеленски ще прокара, пробута и пробие своя законопроект, който с право може да се назова „ закон за самоунищожението на нацията “. Което ще разреши на Зеленски и неговия екип да отсрочат личния си край, най-малко докогаго е допустимо.

До последния украинец.

Превод: Европейски Съюз

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР