В Украйна продължава пълномащабна война и повишаването на възрастта за

...
В Украйна продължава пълномащабна война и повишаването на възрастта за
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия въвежда нов подход за повишаване боеспособността на армията си

В Украйна продължава пълномащабна война и повишението на възрастта за военна работа - от 51 на 65 години, съгласно контракт в Руската федерация, надали ще увеличи боеспособността на съветските войски.

Това заяви английското Министерство на защитата в мрежата „ X “ (Twitter), базирайки се на данни на разузнаването, представено от УНИАН.

„ Русия предлага план на закон за повишение на възрастта на военнослужещите по контракт, в това число наетите преди юни 2023 година, до 65 години, а за офицерите - до 70 години “, се споделя в отчета. Както отбелязва разузнаването, това доста ще усили сегашната възрастова граница, която е 51 години за подофицери и евентуално ще удължи периода на съответните контракти.

В същото време, съгласно информация на уеб страницата World Data, дълготрайност на живота в Русия към 2021 година за мъжете е била 64,2 години. Следователно тази мярка на процедура планува пожизнен контракт за мъжката половина от съветското общество.

„ Въпреки че може би тази мярка да понижи нуждата от спомагателна готовност, е извънредно дребна вероятността увеличението на броя на военния личен състав на възраст над 51 години да увеличи бойната успеваемост на Русия, изключително по време на бързи офанзиви и контранастъпление “, се споделя в отчета на разузнаването.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР