В училището няма място нито за бой, нито за шамари,

...
В училището няма място нито за бой, нито за шамари,
Коментари Харесай

Диян Стаматов: В училището няма място за политическа агитация, нито за шамари

„ В учебното заведение няма място нито за пердах, нито за плесници, нито за разпра, нито за политическа пропаганда. … Нормалната логичност подсказва, че няма място за подписки за референдуми в учебно заведение “. Това съобщи пред шефът на 119 СУ Диян Стаматов, ръководител на Съюза на работодателите в междинното обучение.

Той изясни, че е доста деликатен в думите, които изговаря. Също нака и в метода, по който се изрича, тъй като не е предпазен, за разлика от депутата Костадин Костадинов, който има имунитет „ с всички произлизащи от това за него позитивни последици “.

И Лидерът на „ Възраждане “ по-рано описа във фейсбук:


По думите му „ на всеки шеф на учебно заведение би му било мъчно
да застане твърдо против наследник на народен представител
от една от емблематичните български сили “:

„ 18-годишният жител може да събира подписи в една необразователна институция. Примерно на един стол, подложен отвън учебното заведение, където не нарушава просветителните права на неговите съученици. Подписката за референдум изисква реквизити, свързани с три имена и ЕГН, а когато ЕГН-то е на жител под 18 години, съответният лист е недействителен “.

Диян Стаматов разяснява още, че когато
„ размяната на плесници “
е сред двама възпитаници, които са 18-годишни, тогава те не са предпазени от Закона за протекция на детето, а имат смисъл на напълно друго взаимоотношение:

„ Мястото на такова дребно безчинство не е в учебното заведение. Ако вървим по нишката, че един блъснал различен, а той му отвърнал, учебното заведение ще се трансформира в една самобитна римска кланица “, безапелационен е той.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР