В Турция 20-годишно момиче прости на мъж, който я заля

...
В Турция 20-годишно момиче прости на мъж, който я заля
Коментари Харесай

Туркиня прости на мъжа, който я заля с киселина, и се омъжи за него

В Турция 20-годишно момиче елементарни на мъж, който я заля с киселина преди две години и се омъжи за него. Заради случая Берфин Йозек едвам не загуби зрението си, оповестява Daily Mail.

23-годишният Казим Селтик залял обичаната си с киселина след раздялата им през 2019 година Малко преди нападението младежът споделил на момичето, че тъй като той не може да я вземе, никой няма да може.
Божествен олтар в храм на Деметра е открит в Турция
Останки от жертвен олтар в храм в чест на древногръцката богиня Деметра е открит при разкопки в античния град Блаундус в Турция, издигна...
Прочети повече
Йозек оцеля и алармира за нападателя в полицията. Тогава Селтик беше задържан, само че по-късно стартира да й написа и да моли за амнистия. Жертвата даже в един миг отдръпна изказването си с аргумента, че се обичат, и на нея й е неловко, че той лежи в пандиза. Въпреки опитите да бъде освободен от наказателна отговорност, Селтик бе наказан на 13 години и шест месеца затвор.

Но измененията в закона, съчетани с нововъведенията в региона на ковид, разрешиха на младежа да излезе от пандиза по-рано и да мине към пробация. След освобождението му Селтик предложи брак на Йозек и тя се съгласи. Семейството на момичето не поддържа брака им. „ Тя се омъжи без наше познание. Борих се за нея дълги години, само че в този момент всичко беше на вятъра “, сподели татко й.

По-рано беше обявено, че Северна Нигерия, където доминира мюсюлманско население, 20-годишно момиче се омъжи за полигам, който е 70 години по-възрастен от нея. През последните шест години мъжът се е оженил за най-малко четири млади дами. Близки до фамилията източници оповестиха, че неотдавна емирът се е развел с всичките си съпруги, с цел да избере нови. Според тях проектът на Умар бил да желае да се ожени за най-малко три девойки едновременно, написа БГНЕС.

Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР