В цялата страна започват проверки за валидността на винетките. Националното

...
В цялата страна започват проверки за валидността на винетките. Националното
Коментари Харесай

Само през януари изтичат повече от 324 хил. годишни винетки, започват проверки в страната

В цялата страна стартират инспекции за валидността на винетките. Националното тол ръководство моли водачите да ревизират валидността на закупената винетка, тъй като единствено през януари изтичат повече от 324 хиляди годишни винетки.
Прочетете още
Според Димитър Вълков от тол ръководството в Русе контролът се ускорява по празници, само че и по принцип е непрекъснат. " Увеличили сме екипите, с цел да можем да обхванем повече пътища. Има нарушавания от първия ден на новата година, както на чужденци, по този начин и на българи. Информацията е предоставена на разнообразни езици и е задоволителна, по тази причина е необяснимо за мен ", акцентира той.

Чрез уеб страницата на БГ тол и всеки един терминал може да се ревизира валидността на винетка. " Винетки се продават онлайн, на терминалите за самообслужване, в бензиностанции и търговски обекти, както и в пунктовете на Граничен контролно-пропусквателен пункт ", изясни Вълков пред Nova. И прикани да се внимава с числа и букви в номера, с цел да не стане винетката невалидна. " Чрез заявление, че номерът е сгрешен, може да се вземе вярна винетка, само че в случай че се пътува с такава, санкциите са годни ", уточни той.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР