В ЦСКА не са получавали пари, за да може Гриша

...
В ЦСКА не са получавали пари, за да може Гриша
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Ганчев не плащал, за да погаси милионите към НАП

В ЦСКА не са получавали пари, с цел да може Гриша Ганчев да изплати отговорностите към Национална агенция за приходите, които към края на март бяха малко над 3 милиона. Благодетелят на " армейците " стори това и сумата, която " свети " против името на ЦСКА към този момент е към 200 000 лева.

Както Lupa.bg осведоми първи, че от 15 януари футболистите не са взимали заплати, а състезателите вървят унили и назрява протест преди Вечното дерби в неделя, само че към този момент има изясненост и светлина в тунела, разбра нашата медия.

След последната среща сред сина на Ганчев - Данаил и треньора Нестор Ел Маестро, абсурдът е сподавен, или по-скоро замазан. Наставникът с доста имена показа терзанието си и от играта, и за какво тя е такава, само че срещнал единствено кимване с глава от Данаил Ганчев.

Баща му, който от известно време не се е срещал с тима, избеснял от тиражираната информация и че футболистите споделят тези свои несгоди, решил да оправи нещата.

" Оставете ме малко на мира, бе! Пари има и ще има. Всеки ще си получи заслуженото и заработеното, единствено бийте Левски! ",

крещял в Кулите Гриша Ганчев.

Тарторите на тима са привикани също на очна ставка след днешната утринна подготовка на отбора въз основата в Панчарево, с цел да им се съобщи ясно, че до дни всичко ще е изчестено, а те би трябвало да създадат и невъзможното, с цел да бият Левски в неделя.

В противоположен случай ще имат работа с ядрото на агитката, а там управлението нямало да се меси.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР