В ЦИК започна регистрацията на партиите и коалициите за евровота

...
В ЦИК започна регистрацията на партиите и коалициите за евровота
Коментари Харесай

ГЕРБ и "Воля" внесоха документи в ЦИК за евровота

В ЦИК стартира регистрацията на партиите и обединенията за евровота на 26-ти май.

ГЕРБ не изневериха на себе си и след денонощни наряди на деятели първи се записаха. Разликата, е че в тези листи място имаше и за Съюз на демократичните сили. На фона на знакови оставки в партията, програмата най-много е 8 евродепутати.

„ Всяка предизборна акция има компроматни сценаристи, аз съм уверен това което се случва това работи единствено срещу тях”, съобщи Цветан Цветанов – началник на предизборния щаб на ГЕРБ.
Цветан Цветанов: Всяка предизборна акция има компроматни сценаристи С борба и компромати никой не е съумял – нито в персоналния живот, нито в политически проект, сподели още Цветанов
Цветанов отхвърли да разяснява новия скандал към жилището на министъра на туризма Николина Ангелкова. Реагира на настояването на социалистите за отстраняването на Пламен Георгиев като началник на антикорупционната комисия.

„ Не знаем какво са внесли Българска социалистическа партия, другото има ли законово съображение за желаната оставка, не може Българска социалистическа партия, която има депутатите с повдигнати обвинявания ги поставят на водещи места в евролистите и те дават морална оценка, всеки е почтен до доказване на противното”, уточни Цветанов.
Веселин Марешки: Борим се за най-малко двама евродепутати Формацията се записва втора в ЦИК за присъединяване в евровота след ГЕРБ
ГЕРБ и „ Воля” се засякоха на входа на ЦИК.

Начело на листата на „ Воля” – българските родолюбци, е Веселин Марешки.

„ Празно място няма да остане, имаме задоволително дълга листа от качествени хора”, разяснява Марешки.

„ Воля” се надяват на двама евродепутати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР