В центъра на София, в близост до Националната библиотека Свети

...
В центъра на София, в близост до Националната библиотека Свети
Коментари Харесай

Популярен журналист опъна знаме на Аржентина в центъра на София

В центъра на София, наоколо до Националната библиотека " Свети свети Кирил и Методий ", се вее четириметрово знаме на Аржентина в чест на международната купа, която " гаучосите " завоюваха в Катар. Оказа, че балконът на столичната кооперация, от която се люлее от вятъра аржентинският байрак, е на някогашния състезателен публицист Тодор Кирков.

Някогашният известен водещ на спортните вести по bTV е разпален почитател на " албиселесте ", като любовта му към този тим датира още от международното състезание през 1978 година, когато е очевидец онлайн на аржентинския успех в Буенос Айрес.

Sportal.bg разбра, че след загубата на Лионел Меси и компания от Саудитска Арабия на старта на Мондиал 2022 Тодор Кирков е написал писмо до аржентинското посолство у нас дружно със своя дребен правоприемник Никола. В отговор журналистът, който работи като сътрудник за Южна Америка и Испания на английска икономическа медия, и детето му получават подарък - огромното знаме на Аржентина, което Кирков ще държи опънато на терасата до 1 януари 2023 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР