В центъра на новия си проект Deep Zone поставят българката

...
В центъра на новия си проект Deep Zone поставят българката
Коментари Харесай

DEEP ZONE избухват с новия си хит Българка

В центъра на новия си план Deep Zone слагат българката и нейната натурална, неповторима хубост. „ Неслучайно в текста се споделя: Ако видиш някъде по света красива жена, проговори ѝ на български “ - споделя Дидо, фронтменът на Deep Zone, и прибавя, че „ Българка “ е приключена още предходната година, само че групата преднамерено забавя промоцията.

„ Направихме няколко песни, които да включим в селекцията си за 2019-а година, и се колебаехме с коя да стреляме първоначално - споделя китаристът на групата Danny Dimitroff, - представихме тестово „ Българка “ на публиката по време на турнето ни в Съединени американски щати и… песента още от първо чуване провокира подобен екстаз, че без да се колебаем, я определихме за водещия ни сингъл.

“Музиката на „ Българка “ е напълно в разпознаваемия благозвучен денс на Deep Zone. Енергията на плана дотолкоз превзема майсторката на рими Мариета Ангелова, че безусловно за ден тя написа текста и го подава на групата в идеален вид.

Ефектът на думите, мощният миг с претекста от „ Девойко мари хубава “ и цялостното обръщение на „ Българка “ изключително влияят на очарователната Ева-Мария - нежната част е екипа на Deep Zone. Тя признава, че досега не се е вълнувала по този начин и едвам сдържа сълзите си, когато за пръв път прави вокалите. Майсторът на положителната визия Bashmotion завежда екипа в Националната художествена изложба, която за пръв път затваря за ден, с цел да може Deep Zone да снимат видеото си там.

Ефектът на достолепната постройка е заздравен от специфичното присъединяване на „ златната прелест “ Радина Филипова. Видеото може да гледате в канала на Deep Zone Project, където доста скоро ще бъдат оповестени и неповторими акустични версии на някои от най-емблематичните песни на Deep Zone Project. Привилегията да ги видят първи ще имат абонираните за канала.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР