В трогателното приключение на Дисни Историята на Кристофър Робин и

...
В трогателното приключение на Дисни Историята на Кристофър Робин и
Коментари Харесай

Идея за приключенски семеен филм: Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух

В трогателното премеждие на Дисни Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух, момчето, което познаваме от безкрайните му завършения в Голямата гора дружно с неговите любвеобилни и отдадени спътници – плюшените животни, e пораснало и изгубило посоката в живота си. И в този момент всичко е в ръцете на приятелите му от детството, които този път би трябвало да дойдат в неговия свят и да оказват помощ на Кристофър Робин да си спомни безгрижното и любящо момче, което към момента носи вътре в себе си.

Вече пораснал, Кристофър Робин е покрит от работа, нископлатен и изправен пред нестабилно бъдеще. Той има свое семейство, само че работата му се е трансформирала в неговия живот, заради което отделя извънредно малко време на жена си и щерка си. Кристофър е не запомнил идиличното си детство, прекарано с откровената, обожаваща мед мечка и приятелите й. Когато още веднъж се събира с Мечо Пух, с който дълго са били разграничени и радостното им, изпълнено с обятия и смях детство е било забравено, другарството им още веднъж се разпалва, напомняйки на Кристофър за дните на равнодушие и детски фантазии, както и за моментите, в които са правели просто нищо, а в действителност са били най-хубавото нещо.

След злощастен случай със служебното куфарче на Кристофър Робин, Пух и останалата част от бандата, в това число Прасчо, Йори и Тигър, излизат от гората и самоуверено навлизат в Лондон, с цел да върнат назад извънредно значимите изгубени движимости... тъй като най-хубавите другари постоянно ще бъдат до теб.

Приключенският филм на Дисни Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух е режисиран от номинирания за „ Златен глобус “ Марк Форстър (Пътят към Невърленд) по сюжет на Алекс Рос Пери (Golden Exits) и номинираната за „ Оскар “ Алисън Шрьодер, по история на Пери, основана на героите, основани от А.А. Милн и Е.Х. Шепърд.

 ф

Продуценти са Бригам Тейлър и Кристин Бър дружно с Рене Уолф и Джеръми Джонс, които са изпълнителни продуценти. Звездата във кино лентата и притежател на „ Златен глобус “ е Юън Макрегър в ролята на Кристофър Робин; номинираната за „ Златен глобус “ Хейли Атуел (Агент Картър) пък играе брачната половинка му - Евелин; Бронте Кармайкъл е в ролята на дъщерята на Кристофър Робин Маделин; носителят на премия "Еми " Марк Гатис (Шерлок) се превъплащава в Джайлс Уинслоу, шефа на Робин. Във кино лентата могат да бъдат разпознати гласовете на: Джим Къмингс (Мечо Пух) като Мечо Пух и Тигър, трикратния притежател на „ Еми “ Брад Гарет (Всички обичат Реймънд) като Йори; номинирания за „ Златен глобус “ Тоби Джоунс (Хари Потър и Стаята на Тайните) като Бухал; Ник Мохамед (Марсианецът) като Прасчо; носителя на „ Оскар “ Питър Капалди (Д-р Кой) като Заек и номинираната за „ Оскар “ Софи Оконедо (Тайният живот на пчелите) като Канга.

Дисни споделя историите на героите на А. А. Милн още от 1966 година, когато студиото пуска анимираната къса версия на Мечо Пух и Меденото дърво с присъединяване на героя Кристофър Робин, която е последвана от късометражните филми Мечо Пух и Ветровития ден и Мечо Пух и Тигър. Впоследствие излизат няколко пълнометражни филми и доста заглавия на DVD.

Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух ще завладее кината на 3 август.

 картинка мобилно приложение една апп Edna.bg

 картинка мобилно приложение една апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР