В три поредни вечери - на 28, 29 и 30

...
В три поредни вечери - на 28, 29 и 30
Коментари Харесай

Няколко забележителни жени по Epic Drama

В три следващи вечери - на 28, 29 и 30 януари от 22 ч. феновете на Epic Dramа могат да проследят действителната фамилна история на " Госпожа Уилсън " . Рут Уилсън (позната ни от сериалите " Аферата " и " Лутър " ) води напълно английския актьорски състав на минисериала и е внучка на дамата, по чиято история е основана истинската драма.

Случваща се в Лондон сред 40-те и 60-те години на предишния век, поредицата следва Алисън Уилън, която се счита за щастливо омъжена, досега в който брачният партньор й умира, а една жена се появява на прага й с изказване, че тя е същинската госпожа Уилсън. Алисън е решена да откри доказателство за валидността на брака си, както и за любовта на Алек (в ролята е Йън Глен от Game of Thrones) - вместо което обаче попада в свят на обезпокоителни секрети.

Александър Уилсън е публицист, разузнавач и сътрудник на разследващите служби, служил по време на Първата международна война, преди да замине за Индия като учител по британски литература, където стартира и да написа шпионски романи. През 30-те години на предишния век става много прочут, а негови произведения получават ревюта в The Telegraph, Observer и литературното приложение на The Times. Умира през 1963 година
 Снимка 402457

Вероятността " Джеймстаун " да стане новата ни обичана сага тази година е огромна, защото към този момент са снимани три сезона и Epic Drama ще ги покаже. Новият сериал от продуцентите на " Имението Даунтън " към този момент е по Epic Drama. Можете да гледате свободно епизод 1 онлайн на Epic Drama, до момента в който очаквате втори епизод тази неделя от 22 ч.
 Снимка 402456

Вирджиния, 1619 година Британската колония Джеймстаун се намира като че ли на края на света. В продължение на 12 години тя е заселена единствено от мъже, само че статуквото се трансформира, когато първите дами дебаркират в зашеметяващата пустота.

Верити ( Ниам Уолш , позната ни от Jekyll & Hyde) идва в " Джеймстаун " в търсене на бягство от проблематичното си минало. Когато се изправя лице в лице със брачна половинка си, собственик на гостилницата, изпитва боязън, че е направила ужасна неточност като е напуснала Англия.

Джослин ( Наоми Батрик от " Един доста британски скандал " и Crossing Lines с Том Влашиха) е изтънчена, само че с неутолима жадност за власт, и няма да разреши на някакъв си патриархат да провали проектите й.

Алис ( Софи Рандъл , позната ни от " Бодигард ", за който Ричард Мадън взе Златен глобус), фермерско момиче от Норфолк, не е разчувствана от новия си дом. Когато е засегната от предопределения си брачен партньор, тя би трябвало да потърси правдивост в свят, мощно преднамерен против нея и дамите въобще.

" Ресторантът " отваря порти за втори сезон по Epic Drama от 3 февруари, неделя. Чаровното младо лице на шведското кино Хеда Стиернстед завоюва премия за " Най-добра актриса " за ролята си.

Вторият сезон на поредицата стартира през 1955 година Семейство Льовандер ръководи първокласен ресторант в Стокхолм от десетилетия. След разпадането на брака ѝ, Нина гради новия си живот и влага цялата си сила в триумфа на джаз клуба и във възобновяване на взаимоотношенията с щерка си. Любовта на Нина към Кале е все по този начин мощна, а неговите готварски умения биват възнаградени с покачване. Извън кухнята сервитьорката Маган лобира за по-голямо женско присъединяване в профсъюза, което задава подтекста за смяна на Швеция от класова система към обществената страна, която познаваме през днешния ден.
 Снимка 402455

Очаквайте пилотния епизод на новия сезон, ден след премиерата, в галерията от първи епизоди, налични свободно на Epic Drama

Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, напълно преведен на български, наличен без спомагателна месечна такса за фена и без спирания за реклама, към този момент и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH - 60, за DTV (кабелна) - 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е разполагаем и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ - 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx - на позиция 230, както и в София - посредством NET1 на 129 канал.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР