В три от общо пет проверени заведения на територията на

...
В три от общо пет проверени заведения на територията на
Коментари Харесай

3 от 5 проверени заведения в Слънчев бряг нарушават мерките

В три от общо пет тествани заведения на територията на най-големия черноморски курорт у нас - Слънчев бряг, са били открити нарушавания на новите противоепидемични ограничения. Това сподели среднощна инспекция на екипите на РЗИ и полицията, заяви БНР.

По време на инспекциите две от нощните заведения са били пред затваряне, само че в три от тях притежателите не са се съобразили с новите ограничения и са траяли работа и след 23 часа, сподели Марияна Кохинова, основен секретар на РЗИ-Бургас.
 Допълнителни екипи ревизират изискванията на труд по морето Допълнителни екипи ревизират изискванията на труд по морето
От началото на август 2021 година командировани от други области на страната инспектори по труда укрепиха екипите на трите дирекции &bdquo...

„ Извършвала се е активност в обектите след 23 часа, като не е имало никакви стремежи от страна на притежателите и шефовете на обектите да прекратят активността. Съответно представителите на тези обекти са поканени публично с констативни протоколи да се явят в РЗИ-Бургас за връчване на актове “.

Глобите за тези нарушавания са от 500 до две хиляди лв., сподели още Марияна Кохинова. По думите ѝ инспекциите на екипи от РЗИ-Бургас и полицията не престават, като ще се работи основно по сигнали.

Още от ИКОНОМИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР