В този запис се вижда, че най-лъганите в тази четворна

...
В този запис се вижда, че най-лъганите в тази четворна
Коментари Харесай

Любен Дилов: От записа се разбра колко много ръце искат бухалката КПКОНПИ

В този запис се вижда, че най-лъганите в тази четворна коалиция са " ИТН ". На тях по едно време просто им писна, всеки има лимит на нерви, а Слави Трифонов не се слави с дълъг фитил.

Така депутатът от ГЕРБ Любен Дилов разяснява в предаването " Тази неделя " по Би Ти Ви записа от съвещанието на ПГ на Демократична България, с който Христо Иванов провокира гнева на Трифонов и той напусна договарянията на нов кабинет.

Разбра се какъв брой доста ръце по едно и също време могат са заловен бухалката КПКОНПИ, тя би трябвало в действителност да е доста огромна, съобщи Дилов. Другото, което станало ясно от записа, били проблемите в междуличностните връзки в досегашната ръководеща коалиция.

Той призна, че и в обединението ГЕРБ -СДС също има горещи пристрастености, само че постоянно мнението на преобладаващата огромна групировка било по-важно.

Според него Слави Трифонов бил прав за политическото двуличие - приказва се за рецесии и политики, а в действителност спорим за постове, КПКОНПИ, министри.

Дилов изясни, че съвещанието на депутатите от Демократична България било предавано по парламентарния канал. Лидерът на " Гергьовден " вярвал на Христо Иванов и по тази причина счита, че изборите ще са на 16 октомври, както споделя Иванов в изтеклия запис.

" Надявам се народът най-сетне да гласоподава за тези, които могат да се оправят с рецесии, тези не могат - те ги основават ", счита Дилов и уточни в умозаключение, че счита да взе участие на фестивала на пясъчните фигури със статуя на тематика: Корнелия Нинова задържа мандата.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР