В този момент Русия е най-голямата опасност. Колкото по-скоро заспалата

...
В този момент Русия е най-голямата опасност. Колкото по-скоро заспалата
Коментари Харесай

Ивайло Караньотов, 25 МИР: КОД обещава свобода на всички, които искат да работят

В този миг Русия е най-голямата заплаха. Колкото по-скоро заспалата Европа и дезинтересираната Америка схванат това и колкото по-скоро обединят всички старания в пари и оръжия, и обединят моралните си сили в тази битка, толкоз по-бързо ще бъде предотвратена заплахата за цяла Европа и за света. Русия сподели, че няма армия и, че е слаба финансово, само че новата опасност е Китай. Свободният свят би трябвало да е единен и подготвен за тази опасност.

В момента за България най-големият проблем е голямата инфлация. Но същинската огромна опасност за българската стопанска система е заличаване на производството и на свободната самодейност, което се случва през последните десетилетия. Без мощно произвеждане и свободен пазар, България ще продължи да обеднява. Левите политици трансфораха българите от производители в небогати, безпомощни клиенти. Годишно страната у нас унищожава над 100 хиляди частни компании. И същите политици, които с левите си политики закриват компании и производства и със същите леви политики стават причина за повишаване на цените, в този момент назовават бизнесмените спекуланти. Това е сталински комунизъм.
Пагубно е да приказваме за таван на цените. Това е неверно политическо решение. Всичко, което се случва в българската стопанска система е плод на неверни политически решения. Не е нужно да си професор по фискална политика, с цел да ти е ясно е, че когато наливаш пари в пазара, както направи държавното управление на Политическа партия и Българска социалистическа партия, създаваш инфлация.  И никой не може да го отхвърли, тъй като, в случай че не беше по този начин, през днешния ден нямаше да приказваме и да търсим незабавни антиинфлационни ограничения.

За да спре България да е най-бедната страна в Европа е нужна свободна стопанска система и нерегулиран пазар, стопански напредък и некорумпирани политици, а това е допустимо единствено след лустрация. Сегашният стопански и политически хайлайф мъкне гена на Държавна сигурност и Българска комунистическа партия и не позволява свободна конкуренция и развиване на бизнеса.

КОД е дясна партия и за разлика от красивите неистини на левите, ние можем да обещаем единствено истината. КОД дава обещание независимост на всички, които желаят да работят. Ще  премахнем примката на страната върху производството, свободната самодейност. Това значи ясни правила и почтена конкуренция за всички на пазара и допустими цени и високо качество за потребителите.

 230315_kod_karaniotov.jpg

   
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР