В този ден, в който премиерът каза 40 дни отсрочка

...
В този ден, в който премиерът каза 40 дни отсрочка
Коментари Харесай

ОСТРА РЕАКЦИЯ: Алибегов скочи на Кирил Петков и отсрочката му за зелените сертификати

В този ден, в който министър председателят сподели 40 дни пролонгация за администрацията, ние спряхме да ревизираме за зелени документи и не се усещаме отговорни. Това сподели ръководителят на БАЗ Ричард Алибегов, представен от „ Фокус “. По думите му не са срещнали безусловно никаква поддръжка от служебния кабинет. Излъгани са и тотално в метода на въвеждането на документа.

„ Всички туристически асоциации бяхме на среща при министър Кацаров, преди да се вкара този документ, където беше уговорено по какъв начин ще влезе той в деяние. Нищо от това не се случи. И най-после слушаме по какъв начин в Народното събрание, в Народното събрание, в държавната администрация не било толкоз незабавно, по-натам можело. По какво се разграничават едните български жители от другите? Вирусът върви изборно ли? Защо нашите клиенти и работещите в заведенията би трябвало да съблюдават закона, а тези, които в действителност би трябвало да са образец за съблюдаване на закона, да не го съблюдават? “, изрази възмущението Алибегов.
свързани новини32521на 21.12.2021
По думите му има закони в страната, те не са изборни и за това, или ще важат за всички български жители, или няма да важат за никой.

„ Оттук идва нашето отвращение. И когато министър председателят споделя 40 дни пролонгация, в случай че ние молехме да има пролонгация за бизнеса, не получихме нищо – в този ден, в който министър председателят сподели 40 дни пролонгация за администрацията, ние спряхме да ревизираме за зелени документи, това е истината. И не се усещаме отговорни по никакъв метод “, акцентира ръководителят на БАЗ.

Ричард Алибегов посочи, че не работодателите желаят от чиновниците проби, а страната го постанова със закон.

„ Вчера чухме в коридорите на Народното събрание изявления, че в случай че работодателите желаят от чиновниците си проби, то е редно работодателят да го заплаща. Едни тип този, който постанова условието на теста, би трябвало да го поеме. Само да разбираем, че ние не го постановяваме на чиновниците. На нас страната ни го постанова със закон и страната е редно да поеме тези проби на работещите българи, а не на депутатите с хиляди левове заплата “, добави Ричард Алибегов от БАЗ.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР