В това време на бял свят се появяват много любознателни

...
В това време на бял свят се появяват много любознателни
Коментари Харесай

Бъдещето Е Закодирано В Това: Часът На Раждане На Бебето Влияе Върху Съдбата Му! Най-Дълго Ще Живеят

В това време на бял свят се появяват доста любознателни натури. Те постоянно се учат на драго сърце на всичко ново. Наистина, майката би трябвало да бъде нащрек: нервната им система не всеки път устоя на високите натоварвания. Живият и любопитен хлапак постоянно би трябвало да е в курса на всички събития, по тази причина не игнорирайте желанието на чедото си да поддържа връзка, разказвайте му забавни истории от живота: той ще го оцени. И обезателно го подтиквайте към проучването на непознати езици – детето ви има отлична памет. Има обаче едно „ само че “: с цел да израсне мъдро и без значение, обръщайте внимание на кръга на неговото общуване; то се въздейства от компанията си и елементарно се увлича от непознати хрумвания.

02:00 – 04:00

В средата на нощта се раждат децата-пчелички, чието усърдие може единствено да радва. Те умеят да печелят и да харчат пари, елементарно реализират поставените цели, без значение към коя сфера се отнасят. Роденото в тези часове дете има чудесно здраве и витална мощ. Когато порасне, не контролирайте всяка негова стъпка, не се тревожете за него: разсъдливостта и естествената му нерешителност ще го предпазят от рискове. Към минусите на характера може да се отнесе неприятната комуникативност, поради която детето може да изостава в учебно заведение. Старайте се да развивате това качество още от ранните му години.

04:00 – 06:00

В този интервал на бял свят се появяват водачите, бъдещите ръководители. Ако детето е родено на разсъмване, то ще е почтено, без значение и доста настойчиво. За да не се трансформира в тиранин и диктатор, възпитавайте дребния човек колкото може по-меко, внушавайте му самообладание и грижа за околните. Момиченцата могат да се окажат прекомерно своенравни, а момченцата — груби и внезапни, по тази причина е значимо какъв образец ще имат пред очите си. Тези деца се отнасят доста съществено към всичко и това им оказва помощ да станат същински независими още от дребни. Слаба страна е егоцентризмът им. Понякога постъпват зле единствено с цел да потвърдят правотата си – толкоз мощно е у тях влечението към водачество.

06:00 – 08:00

Сутрин се раждат доста чувствителни и раними деца, затворени в себе си и в своя свят. За да не допуснете обаче пъпната му изолация от действителността, не оставяйте детето единствено, вземайте го със себе си и на странствуване, и на посетители, и на вилата. Такива деца имат нежно здраве, те обожават да четат и да учат хората, заради което след това от тях стават отлични психолози и креативен натури, склонни към писателство.

08:00-10:00

Не се учудвайте, че точно към вашето дете ще се стремят всички, които се нуждаят от топла дума и помощ. Защото главните му качества са добрина и човещина, както и мощно омагьосване. Не е изключено неговият път в живота да станат меценатството и благотворителността.

10:00-12:00

В тези часове се раждат честолюбиви и кардинални хора, които в бъдеще стават политици. Още от дребни е доста мъчно да измененията мнението им по който и да е въпрос. Тези деца в никакъв случай не се водят по безстопанствен ум и постоянно оставт правилни на себе си и на своите правила. Те елементарно се сприятеляват и откриват контакти, играят ролята на водач във всеки колектив, само че се занимават единствено с това, което им е забавно. Напомняйте по-често на детето си, че без умения да извършва всекидневната рутинна работа нито една фантазия няма да се сбъдне.

12:00-14:00

Времето на върлите пътешественици, които още от дребни мечтаят да се насочат към далечни страни. Когато детето порасне, няма да можете да го удържите. Влечението към пътешествия и смяна е в кръвта му. Най-доброто, което можете да извършите, е да му дадете положително обучение. То доста ще му помогне в живота. Идеален вид може да стане образованието зад граница. Никога не натрапвайте на вашето чадо личното си мнение — по доста въпроси то се ориентира доста по-добре от вас.

14:00-16:00

Ако дребният човек се е родил в ранния следобяд, виталните проблеми и неуредици единствено ще закалят характера му, ще го създадат корав и неотстъпчив, кадърен да преодолее всевъзможни загради, да премине през всевъзможни тествания. Бъдете подготвени любознателното дете овреме да стартира да ви задава недетски въпроси. Отговаряйте му почтено и намерено, то ще ви разбере. И още: научете го да се стреми към фактически значими цели, да не се разпилява за доста неща. И усърдно следете здравето му,знае мярка в нищо.

16:00-18:00

Малчуганите, родени във втората половина на деня, имат огромна потребност от обич. Те обожават родителската милувка, обятията и целувките, а когато пораснат, в търсене на обич рано встъпват в брак. Способността да съчувстват и да се слагат на мястото на другия прави тези хора положителни и дружелюбни. Околните просто ги обожават поради тази им линия, само че околните им постоянно злоупотребяват с тяхната хрисимост и неспособността им да отхвърлят.

18:00 – 20:00

Вечер се раждат хора, които умеят да намират излаз даже и от най-сложните обстановки. Каквото и да се случи, такова дете в никакъв случай няма да се откаже и няма да е пасивно пред компликациите. Тези малчугани са необикновено дейни, извънредно доста обичат комфорта и удобството, от които зависят настроението и самооценката им. Затова им купувайте не толкоз красиви, колкото комфортни облекла — те ще го оценят. Най-главното обаче е да научите дребния човек на изкуството на компромиса, да му обясните, че гъвкавата пръчка се огъва, само че не се чупи.

20:00 – 22:00

Много дейни, радостни деца, които обожават връстниците си, изключително от противоположния пол. Те овреме завързват романи, безусловно още от първи клас, и това не трябва да ви удивлява или огорчава. Те са хазартни, елементарно се увличат от всичко ново, имат артистични качества. Следователно трагичният състав, театралната студия или най-малко хореографското учебно заведение е това, което им би трябвало.

22:00 – 24:00

Децата, родени в края на денонощието, са мъдри, раними и затворени. Те са доста привързани към своите родители, гордеят се с тях и в доста връзки ги копират. Когато пораснат, те не изключително сполучливо се издигат в кариерата: просто тъй като са равнодушни към материалните богатства. За тях имат значение единствено фамилията и традициите на предците. Затова постоянно стават продължители на делото на бащите и дедите си. Важен миг, на който би трябвало да извърнат внимание
родителите, е, че детето зле понася раздялата с привичните неща — с учебното заведение, с дома и даже с обичаните облекла. Не бива да го травмирате…
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР