В тези дни погледите на всички фенове на Левски са

...
В тези дни погледите на всички фенове на Левски са
Коментари Харесай

Фенове на Левски: Управлението на Наско Сираков е тотален провал

В тези дни погледите на всички почитатели на Левски са ориентирани към Хасково и с неспокойствие се чака решението на Станимир Стоилов. Дали ще се върне на „ Герена “ или не.

В същото време от НКП показаха мнението си, че това е обезверен ход и май е пристигнало времето за друга разлъка – тази с Наско Сираков. „ Мач Телеграф “ потърси мнението на тези, които дават благо и драго за клуба, само че мнението им по-рядко се чува. Това на представителите на почитател клубовете в страната. Лидерите в четири града – Кюстендил, Велико Търново, Варна и Пловдив споделиха какво мислят по въпроса.

„ Незавидното състояние на Левски се дължи напълно на грешките на Наско Сираков “, безапелационен е Слави от „ Торсида Кюстендил “, който посочи, че това е персоналното му мнение.

„ Рибата мирише откъм главата. Първо – загуби най-голямото си оръжие, което имаше. Това сме ние, почитателите. Аз съм сигурен, че сега спонсорите идват поради нас, а не поради него. Спря всякаква връзка, а оправданията бяха с пандемията. Демонстрира се надменност. Разединихме се около него. Едните го поддържат, другите са изгубили доверие. Плюем се по мрежата. Дълбаем дъното. Треньорската рецесия си е напълно негово дело. Избърза да изгони Хубчев, а той бе подготвен да си тръгне самичък поради слабите резултати. Така се стигна до тази голяма наказателна клауза, която ни виси. Там отиват парите от членските и сезонните карти, а с тях трябваше да се заплащат заплати на чиновниците. Сега на дузпата е заложен Станимир Стоилов. Най-хубавото за Левски ще бъде той да се върне, с цел да стартираме да действаме като клуб. Но към този момент се колебая, че това ще се случи. Нямаме и право да му се сърдим. Доколкото знам - той не желае даже заплата, въпреки и някои да го упрекват за скъперник. Парите си ги има. Иска явен бюджет. 5 лв., само че тези 5 лв. да са налице. За мен този, който ламти за пари, е Сираков, а не Мъри. И би трябвало да се излезе с някаква позиция на Общото заседание. Да се вземе в ръце, тъй като по този начин повече не може. Изкараха се почитателите крадци. Постоянно се атакуват. Не може Левски да се ръководи от Facebook. Трябва да имаме отново представители в УС. Има задоволително начетени хора – икономисти, юристи. Сегашният УС какво прави? Нищо. Присъствието на Тити също отврати част от почитателите. Какви ли не приказки изговори още първоначално. Бих помолил Мъри да се върне, само че отново споделям – нямам доверие, че ще се случи. Не и в този момент. И никой няма право да го съди. Отстрани наподобява също, че Наско няма никакъв управнически опит. Много се говореше какъв тандем били с Мъри, само че очевидно там е работил единствено един “, приключи той.

„ Не имам вяра Станимир Стоилов да се върне. Аз съм към този момент оптимист, само че търпението ми към този момент се изчерпва. Уважение към Наско Сираков като футболист. Вече обаче никой му няма доверие като началник “, счита и Калин, който е водач на „ Олд Кепитъл Бойс “ от Велико Търново.

„ Още през предходната година се видя, че Живко Миланов не става. Мъри бе вид още през лятото, само че за какво не пристигна тогава, а в този момент ще се навие? Не знам. Много са нещата, които нямат отговор. Плащат ли се отговорности към Национална агенция за приходите? Къде отиват парите от дарения и SMS-и. Днес пуснах подобен по традиция и се чудех – дали парите ще влязат в Левски или не? За първата среща със Славия от Велико Търново дойдохме 150 души. Сега никой не може да го накараш да пътува над 500 километра. Да те бият всички на „ Герена “ и след това да ти е погрешно цяла седмица. Човек на 43 години съм, към този момент желая да имам естествен уикенд. Най-лошото, което направи Наско, е това с Диксън. Беше непростимо! Навръх рождения ден на клуба да приказваш неща, на които няма да повярва и малко дете. Не може да се продължава по този начин. Някаква страница във Facebook да ръководи Левски и да разединява почитателите. Не може по този начин точно поради ентусиастите, които си дадоха всичко за тима. Аз съм сигурен, че има хора, които могат да дават по 5000-10 000 лв., само че сега не желаят да го вършат. Какво сториха хората в УС? “, ядосва се Калин.

Още по-краен пък е Иво Тасков от Морската столица.

„ Нашата позиция, на „ Ултрас Варна “, постоянно е ясна. Изказваме мнението си постоянно на страницата си, откакто осъждаме нещата между тях. Левски сега има един проблем – Наско Сираков. За година и половина не съумя да стабилизира клуба, в противен случай – нещата стават все по-зле. Школата не върви, а за проблемите там алармирахме още през зимата. Не виждаме по какъв начин ще се оправят нещата, тъй като никой не желае да работи с Наско. Просто е неточен сътрудник. Сега цялата сила на семейството е ориентирана да си пази егото. Той гледа единствено по какъв начин да ни раздели, което е грозно. Цялото семейство се е заело с тази цел. За тази година и половина той показва цялостна неплатежоспособност като началник. Сега се пробва да хвърли виновността върху Станимир Стоилов. Просто няма нито един правилен ход. Не желая да пропусна и Живко, благодарим му, зае се в най-трудното време. Но знаете ли какво е да си треньор на Левски и да гледаш, че местата на шефовете в ложата са празни? Особено при посещение. Сираков е просто в Левски, с цел да изтъргува по някакъв метод акциите. Не го вълнува дали ще имаме тим, тъй като по този начин и не направи опит да направи подобен. Тотална некадърност. Има един ход – акциите в касата и да си върви. Въобще четвъртите в света, моето почитание към тях като футболисти, само че се оказаха несъстоятелни като ръководещи “, отсече Иво.

Подобно е и мнението на тарторът на „ сините “ от Пловдив – Димитър. „ Най-правилното нещо е Сираков да си тръгне на Общото заседание. Копаем дъното. Една компания, когато не върви, сменява личния състав. Направихме го. После наред е шефът. И това се случи. С Колев без Колев, с Баждеков или без Баждеков, нещата са си едни и същи. Сега ще опитаме и със Станимир Стоилов, който от дълго време би трябвало да е към този момент на „ Герена “. Не може почитателите да са отговорни за това положение на Левски, както се вменява в мрежата. Подобно изказване е срамотия. Няма нито концепция за бъдещето, нито идея. Всичко е на самотек. Затова е отговорен притежателят. Когато не може да ръководи компанията – да даде на различен. Затова Сираков да си върви, до момента в който още е легенда и хората не са го намразили напълно “, отсече Димитър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР