В Тетевенско, откъдето е семейството на Алексей Петров, местните са

...
В Тетевенско, откъдето е семейството на Алексей Петров, местните са
Коментари Харесай

Снахата на Алексей Петров: Работеше в службите, явно знае много неща

В Тетевенско, откъдето е фамилията на Алексей Петров, локалните са шокирани от убийството. Снахата на предприемача Надка Петрова твърди, че той не е споделял да се опасява за живота си.

„ Никой не може да си изясни за какво са постъпили по този начин с него, толкоз добър човек, на толкоз доста хора е помагал ”, съобщи Петрова по Нова ТВ. „ Работеше в службите, очевидно знае доста неща ”, уточни тя и добави, че съгласно нея това е повода за показното му ликвидиране.

Тя споделя, че с Алексей рядко се виждали, главно по празници. „ Тук се усещаше спокоен, идваше радостен, усмихнат ”, съобщи Петрова и добави, че по време на визитите му в Тетевен не е бил с защита. 

Според Надка, с цел да се стигне до покушението, Петров е подценил обстановката. От няколко дни се е движел без защита в София, предупреждавали го да не подценява обстановката.

В родния му край мнението на локалните за Петров е на двата полюса. За едни той е бил добър човек, за други обаче убийството му не е без причина.

„ Мисля, че е имал остарели сметки за споразумяване. Какъв ли не беше Алексей Петров ”, споделя Благовест Николов. „ Виждал съм го няколко пъти и ми направи положително усещане. За 3-4 месеца това са три показани убийства. Какъв Европейски съюз, че ние за първобитно-общинният строй не ставаме ", споделя различен локален.

Сега околните му чакат да схванат по кое време ще го изпратят в последния му път. Не имат вяра обаче следствието да доближи до причинителите на убийството.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР