В телевизионно интервю за Франс5, президентът на Франция Еманюел Макрин

...
В телевизионно интервю за Франс5, президентът на Франция Еманюел Макрин
Коментари Харесай

Макрон: В някои европейски страни и САЩ има съмнения за бъдещето на Украйна

В телевизионно изявление за " Франс5 ", президентът на Франция Еманюел Макрин призна, че в някои европейски страни и в Съединените щати има подозрения за бъдещето на Украйна, само че Франция счита за значимо да попречи на Русия да завоюва спора. Той не изключва опцията да предложения съветския президент Владимир Путин през 2024 година за мирни договаряния за Украйна като отговор на журналистически въпрос дали Путин ще бъде измежду поканените на честването на 80-годишнината от десанта на съдружниците в Нормандия.

По мотив признатите във вторник ограничаващи текстове в имиграционния закон, довели до оставка на министъра на опазването на здравето, Макрон акцентира, че страната му ще продължи да приема чужденци, по-специално претенденти за леговище и студенти, съобщи Българска телеграфна агенция.

Новият закон планува ограничаващи ограничения, измежду които по-дълъг период, 30 месеца, през който чужденците от страни отвън Европейския съюз би трябвало да са работили във Франция, с цел да имат право на обществена протекция. Отменя се френското поданство по рождение, а събирането на фамилии на чужденци във Франция изисква към този момент постоянни приходи и здравна застраховка.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР