В Телеграм се появиха снимки от руското военно летище Солци

...
В Телеграм се появиха снимки от руското военно летище Солци
Коментари Харесай

Кремъл е в истерия: Украински дрон изяде руския Човекоядец

В Телеграм се появиха фотоси от съветското военно летище Солци в Новгородска област, на които се вижда по какъв начин красиво гори стратегически бомбардировач Ту-22 М3, прочут с прозвището Човекоядец.

Вчера на аеропорта дойде украински ударен дрон, само че имаше фотоси единствено от далечно разстояние и не се виждаше резултатът от офанзивата. Днес обаче съветски военни са в нервност.

" Надявам се този, който е снимал, към този момент да е обесен на топките си ", " Отново ни направиха за смях ", беснеят руснаци в чат приложението, оповестява

Според формалното известие на Министерството на защитата на Руската федерация летище Лолци е било атакувано към 10 часа сутринта с безпилотен уред и вследствие на офанзивата е „ зародил пожар на паркинга на самолетите “, който е бил бързо сподавен.

Губернаторът на Новгородска област увери, че няма жертви на нападението, а обстановката в района е „ спокойна и следена “.

Летище Солци се намира в съветската Новгородска област на към 650 километра от северната граница с Украйна.

От това летище излетяха съветски Ту-22М3, с цел да нападат Украйна на 15 август, когато съветски ракети удариха Лвив, Луцк и Днипро.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР