В Тексас, САЩ, полицията арестува 31-годишна учителка по английски, която

...
В Тексас, САЩ, полицията арестува 31-годишна учителка по английски, която
Коментари Харесай

Учителка завъртя секс афера с 13-годишен ученик, но той я натопи в полицията

В Тексас, Съединени американски щати, полицията арестува 31-годишна учителка по британски, която преподава в гимназия. 16-годишен младеж се обърнал оня ден към чиновниците на реда, като споделил, че през последните три години бил по отношение на Марка Бодин, неговата учителка.
Жената го склонила към фамилиарност и непрекъснато изпращала откровени фотоси и видеоклипове.
"Това беше зов за помощ. Момчето се обърна както към учебната администрация, по този начин и към полицията. Смятаме, че той просто не можеше да понесе повече, по тази причина пристигна в сектора, " споделя шефът на полицията Джеф Бърт.
Жената била арестувана неотложно, тъй като в телефона на момчето имало доста доказателства. Марка отрекла всичко и декларирала, че шестокласникът в началото я е тормозил самичък. Твърдила, че я е принудил да прави секс, изнудвайки, че в противоположен случай ще си навреди. Кореспонденцията в обществените мрежи обаче приказва за противоположното, написа Daily Star.
Разследването към момента продължава, само че в случай че се удостовери сериозността на обстановката и неморалността на Марка, тогава учителката ще получи до 25 години затвор. Сега тя чака развой, излизайки на независимост против гаранция от 100 хиляди $, само че е принудена да носи GPS предавател, който наблюдава придвижванията й из града.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР