В тазседмичното издание от поредицата Драг битка на CarWow екипът на

...
В тазседмичното издание от поредицата
Драг битка на CarWow екипът на
Коментари Харесай

Годзила битка: Nissan GT-R в изпълнение 1600, 1000 и 650 конски сили

В тазседмичното издание от поредицата Драг борба на CarWow екипът на компанията събира на стартова линия три представителя на автомобилната емблема Nissan GT-R (Годзила).

Това, което е общото сред трите коли, освен името, е че са тунинговани- някои повече, някои по-малко. Самото видео ни дава опция да забележим нагледно плюсовете, само че и минусите, от доработката на един автомобил.

Най-мощната от трите коли е оборудвана със фабричен, само че извънредно сериозно доработен двигател- от 3.8 литра на 4.1 литра, който генерира оптималната мощност от 1600 конски сили и оптимален въртящ момент от 1630 Нм. От CarWow споделят, че доработките по колата са коствали около 100 000 британски лири.

"Само " 35 000 лири пък са стрували модификациите по междинното, като мощ, изпълнение на употребяваният GT-R, като тук крайният резултат е 1000 конски сили и 1150 Нм.

Най-маломощната версия на GT-R в надпреварата е получила само препрограмиране на електрония си блок и нови питателна и изпускателна система, като оптималните индикатори са 650 конски сили и 840 Нм.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР