В тази сутрин носех старото си палто, което мразех толкова

...
В тази сутрин носех старото си палто, което мразех толкова
Коментари Харесай

Тя Никога Не Проговори За Него До Днес! Мая Илиева С Разтърсваща Изповед За Жоро Илиев!

В тази заран носех остарялото си палто, което мразех толкоз доста, че упреквах него за всичките си несгоди в живота. Караше ме да се усещам грозна и дебела, а на всичкото от горната страна и не топлеше. Пих гадното кафе на дребни глътки и гледах мъжа си. Той ме обичаше и това личеше даже в погледа му. И аз го обичах...

Нямате визия какъв брой доста. Мечтаех си един ден да се гледаме по същия метод, само че в някой прекрасен ресторант, а аз да наподобявам стилна и красива, а не с гадното палто “, признавала е в момент на признание Мая и добавя: „ През идващите години изпих стотици кафета в най-различни заведения. Имах облекла, в действителност доста облекла и съвсем бях изтрила загатна за това палто, което съсипваше живота ми. Но всякога, когато отпивах от топлата напитка, си мечтаех да нося грозното си остаряло палто и да пия гадно кафе, стига да съм с него.

Тогава разбрах, че съм имала целия свят, а в този момент, когато имам пари, съм гола и бедна “, жали се тя. Вече 13 години Мая летяла съвсем всеки месец до Милано, Лондон или Париж, където от бутикови и маркови магазини се сдобивал с облекла, финален вик на модата.

Не е загадка, че роклите са обичаните й одежди, а любовта към черния цвят и лепна прякора Черната вдовица. В дрешника си тя кътала над 300 първокласни модела рокли – всичките до един на известни дизайнери от целия свят. Скъпите парцалки, прилежно подредени в обособена стая в дома на вдовицата в Панчарево, възлизали на стойност над 1 милион лв.. Голяма част от роклите коствали по над 10 бона, като цената им била подбудена от обстоятелството, че били създадени не повече от 5-10 модела.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР