В тази статия ще ви дадем идея за чудесен десерт,

...
В тази статия ще ви дадем идея за чудесен десерт,
Коментари Харесай

Пай с праскови, който да приготвим за семейството

В тази публикация ще ви дадем концепция за превъзходен десерт, с който да изненадате фамилията си. 

Продукти:

КОРА:

2 чаши бисквити, раздробени

¼ чаша масло, разтопено

ПЪЛНЕНИ ПРАСКОВИ:

3 пресни праскови, белени, обезкостени и нарязани 

½ чаша гранулирана захар

1½ чаени лъжички царевично нишесте

1 супена лъжица лимонен сок

ТОПИНГ:

1 кофичка тежка сметана за разтрошаване

¼ чаша сладкарска захар

КРЕМ:

1 кутия ванилов пудинг

1 чаша студено мляко

4 части крема сирене, стайна температура

Приготвяне:

Смесете трохите и маслото в приблизително огромна купа. Оставете го да се охлади в хладилника, до момента в който приготвяте останалата част от рецептата.

ПЪЛНЕНЕ НА ПРАСКОВИТЕ:

В междинна тенджера прибавете праскови и захар и разбъркайте дружно. Оставете прасковите да почиват в захарта за 5 минути. В дребна купа смесете царевично нишесте и лимонен сок. Разбъркайте добре и по-късно изсипете в прасковата примес. Смесете, с цел да комбинирате всичко и по-късно поставете на приблизително ниска температура. Гответе 7-8 минути или до момента в който течността леко се сгъсти. Оставете настрани, до момента в който вършиме заряд от бита сметана и сметана.

ТОПИНГ:

Добавете тежка сметана в купа за разбъркване. Започнете да смесвате с най-ниската скорост и по-късно последователно увеличавайте скоростта до междинна, до момента в който кремът стартира да става по-плътен.  Когато кремът стартира да се уплътнява, спрете миксера. Бавно прибавете захарта и по-късно продължете да смесвате още веднъж, започвайки с ниска скорост и увеличавайки до междинна скорост и в последна сметка преминавайки към висока скорост. Кремът ще се сгъсти и ще стартира да доближава своя връх. Смесете на високо, до момента в който кремът стане компактен и корав. Това се случва бързо, тъй че го наблюдавайте от близко.

ПЪЛНЕНЕ:

В междинна купа смесете дружно пудинг и млякото. Разбийте, до момента в който се смеси добре и се сгъсти с малко до никакви бучки. Добавете в крема сирене със стайна температура и половината от разрушения топинг и комбинирайте добре, като премахнете всички бучки. 

МОНТАЖ:

Разпределете отмерено пълнежа от праскови в квалифицираната кора. Разпределете пълнежа от крема сирене върху горната част на пълнежа с праскови. Разпределете останалата разрушена заливка върху горната част на пълнежа от крема сирене. Приберете в хладилника за 3-4 часа. Сервирайте студено.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР