В тази статия ще разгледаме под лупа всяка една зодия

...
В тази статия ще разгледаме под лупа всяка една зодия
Коментари Харесай

Какви са зодиите според тяхната кариера?

В тази публикация ще разгледаме под лупа всяка една зодия съгласно тяхната кариера. Дали са положителни, или неприятни? Дали са напористи, или се носят по течението? Нека разберем: 

Овен

Ако сте Овен, вие сте натурален водач на работното място. „ Те са същински бизнесмени. Овенът постоянно е в режим:„ Аз съм тук. Знам какво върша. И всички останали ме следват. "

Телец

Телецът съставлява пребиваването в осезателен свят. Телецът е по-скоро с настройка: „ Дайте ми нещо значително. Искам да изградя сигурност и желая да мога да одобрявам работата с неща, които са действителни, физически обекти ". Така че, тези, които са зодия Телец може да обмислят банково дело, финанси, работа, обвързвана с природата и Земята. 

Близнаци

Близнаците са знак за просветеност и връзка. Бихте били страховит публицист, редактор, а също и страховит човек да работите в екипи, тъй като Близнаците са знак за партньорство. Може да имате две обособени кариери, които се случват по едно и също време. Те може да са писатели, само че по-късно започват и лична линия за грижа за кожата, или могат да бъдат редактор, само че тогава те също имат странична бизнес концепция, като мобилно приложение, да вземем за пример. 

Рак

Ракът е знакът на възпитателя, също представящ домашния живот и семейството. Ако сте Рак може би в действителност бихте желали да работите от у дома. Или най-малко да работите в удобна конюнктура, която се усеща като домашна, с сътрудници, които се усещат като семейство. Вероятно процъфтявате в грижи за деца, логика на психиката или друга сходна специалност.

Лъв

Ако сте Лъв, то желаете кариера, в която можете да помагате на другите, само че също и такава, която не е зад кулисите. Това е човек, който се нуждае от работа, където ще да бъде публично приет. Лъв е сърдечен, отворен и великодушен знак, който, несъмнено, желае доста самопризнание, само че също по този начин ще даде доста от себе си назад. 

Дева

Девите са извънредно аналитични и огромни перфекционисти, тъй че постоянно ще правят добра работа. Можете да се доверите, че Дева ще предприеме каквато и да е задача и ще я извърши в действителност красиво. Работят с визия, което им позволява да подобрят нещата и процесите на всяко работно място, тъй че варианти като съветник, управител, счетоводител - всичко, което изисква да бъдат ориентирани към детайлите - са страхотни за тях.

Везни

Везните са показани от везните на справедливостта и гравитират към функции, които включват правдивост и естетика - като юрист. Тези, които не се усещат привлечени от закона, може да са в изкуството, тъй като ги е грижа за хубостта и хармонията.

Скорпион

Ако сте Скорпион значи, че обичате да контролирате и някой, който нападателно преследва вашите цели. Не обичате да се занимавате с повърхностното и ви е прелестно да навлизате в дълбините на човешката душeвност. Психологията и науката са чудесни области за вас. Особено в случай че може да имате управителна роля там.

Стрелец

Стрелецът в действителност обича да учи за други култури, обича да чете книги за разнообразни места и в действителност доста обича да пътува доста. Така че всяка роля, при която те могат да пътуват физически или душевен - отиват на нови места, на които мозъкът им не е бил преди, и се учат, с цел да разширят своя мироглед - работи добре. Страхотните благоприятни условия за кариера включват мъдрец, професор, антрополог или искане да бъдете изместен в интернационален клон на актуалната ви компания.

Козирог

Козирогът е предприемачът, който облича костюма си и в действителност се радва на своята идентичност като експерт. Вие сте доста проведени, обичате да поемате отговорност и работите добре в управнически или административни функции. Обичате да командвате посредством персонален образец.

Водолей

Водолеят е знакът за смяна в нововъведенията в технологиите. Водолеите би трябвало да бъдат в среда, в която да могат да размишляват, да бъдат възнаградени за неортодоксални хрумвания и да играят ролята на идеалист или мечтател. Освен това сте страхотни в работата в мрежа и евентуално ще се справите добре в маркетинга, връзките с обществеността и връзките.

Риби

Рибите са подходящи за креативна кариера или функции, които да оказват помощ на другите. Рибите в действителност са в контакт с страстите и изобретателните настроения на другите хора, тъй че в действителност са надълбоко съчувствени. Те са гъвкави и могат да се впишат в съвсем всяка среда, тъй като могат прочувствено да засекат нуждите на другите. Подходящи специалности за тях са художник, психолог, здравна сестра или инструктор по йога.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР