В тази статия ще разгледаме по-подробно какво означава да си

...
В тази статия ще разгледаме по-подробно какво означава да си
Коментари Харесай

Ако си роден с Луна в Стрелец

В тази публикация ще разгледаме по-подробно какво значи да си роден с луна в Стрелец и какви са характерностите на тази позиция на Луната. Затова, в случай че сте човек с луна в Стрелец, ще се наложи да поспреш на едно място за малко (колкото и да е мъчно за теб) и да прочетеш какво сме подготвили за теб.

Ако твоята луна е в Стрелец, това значи, че сега на твоето раждане Луната се е намирала с знака Стрелец. Нека разберем по какъв начин това се отразява на твоя вътрешен свят.

Хората с луна в Стрелец са запалянковци. Винаги бързат за някъде, прями са и в никакъв случай нямат самообладание. Бликащи от сила те обичат да бъдат в придвижване, да пътуват и да учат нови неща. Нестихващото им любознание ги прави извънредно способени по доста въпроси, защото непрекъснато задават въпроси.

Хората с луна в Стрелец са метафизичен настроени. Обичат да постановат мнението си и нямат изключително доста задръжки. Понякога могат да бъдат нереалистични и прочувствени идеалисти, само че това се дължи на обстоятелството, че са оптимисти, обичат да се впускат в завършения и в множеството случаи за тях думата " невероятно " не съществува. Често даже се отдават на дела, които другите не схващат или им се костват безнадеждни.

В интелектуален и прочувствен проект хората с луна в Стрелец ценят свободата и независимостта си повече от всичко. Дългите и обвързващи взаимоотношения ги тормозят, отегчават ги и стартират да се усещат като затворени в кутия. Не понасят да бъдат следени и командвани. Дори някой да направи опит за това, хората с луна в Стрелец ще се опълчват и няма да вземат под внимание опитите на този човек. В последна сметка хората с луна в Стрелец си вършат каквото пожелаят.

Често пъти хората с луна в Стрелец са несъобразителни и по нехайство нараняват възприятията на близките. Повярвайте, те го вършат неумишлено и не си дават сметка какъв брой би била мъчителна искреността им в дадени обстановки.

 Родени с луна в Стрелец

Когато са в неточност тези хора са склонни да оправдават личните си дейности и категорично ще поддържат позицията си. Въпреки това хората с луна в Стрелец са доброжелателни и близките усещат това.

По душа са веселяци, което ги прави добра компания, тъй като с тях в никакъв случай не е скучно. Винаги имат разполагаем някоя нова смешка или занимателна преживелица, която да опишат и да издигнат духа и настроението на хората. Позитивизмът им проличава от надалеч, а близките обожават това качество у тях. Освен това когато настъпят сложни времена, хората с луна в Стрелец не се отчайват, а незабавно стартират да работят за поправянето на нещата.

Тези хора неведнъж не съумяват в плановете се обаче, точно поради обстоятелството, че се отегчават бързо. Когато обстановката изисква време, те нямат търпението, което се чака от тях и с лека ръка захвърлят започнатото и бързат да се захванат с нещо друго. Вниманието им може да бъде поддържано посредством провокации или рискови прекарвания.

Най-вероятно едвам са дочакали до края на публикацията и сега, след прочетеното, си споделят мислено: " И какво от това, аз си се одобрявам! ". Бихме споделили, че това буди известно удивление у нас, защото лекодушието му в такива моменти не разрешават на отрицателните страсти да доближат до същността му и да му повлияят прочувствено по отрицателен метод.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР