В тази политическа игра аз наистина не намирам симетрия. Това

...
В тази политическа игра аз наистина не намирам симетрия. Това
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: Снощи Нинова подаде ръка на ПП, така че се появяват нови възможности

В тази политическа игра аз в действителност не намирам симетричност. Това не е тенис мач,, най-малко не това е хубавичко логичност. Това, което ние като наблюдаващи и българските жители виждаме все по-голямо усложнение на обстановката. В момента обстановката е доведена до подобен парадокс, че надали не упованието е нещо да се спусне отнякъде, с цел да се оправи тази каша, която става все по.завързана. През последната седмица политическа логичност няма. 

Това разяснява пред Нова тв Елена Дариева. 



На декларативно равнище и двете обединения споделят, че търсят форма на съгласие, с цел да продължат, само че дейностите им не демонстрират нищо сходно. Това към този момент напуща логиката на рационалното. Това отблъсква хората. В последното проучване, което имаме, виждаме по какъв начин все по-малък е каузи на хората, които искат  да вземат участие в политиката и имат интерес към това, което се случва в политиката, разяснява тя.

Острият политически език, който виждаме, стимулира най-твърдите ядра. От другата страна по-разумния електорат към този момент гледа с огромна доза на омерзение всичко това, което се случва през последните дни и шанса на партиите да активизират по-голяма поддръжка при едни избори е обратнопропорционален на настоящето им държание, коментира Цветанка Андреева. 

Стига да има политическо предпочитание да се направи нещо, процедури задоволително има, има благоприятни условия по Конституция. Но това, което политиците би трябвало да ни отговорят е, първо да кажат събират се да ръководят в този момент или поемат в разнообразни направления. Вчера слушах изявление на Корнелия Нинова, в което тя в действителност подаде ръка на Политическа партия. Така че към този момент се появявяат други варианти, които могат да бъдат въображаеми, разяснява още тя.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР