В тази книга авторът на световния бестселър Лечебният код“ предлага

...
В тази книга авторът на световния бестселър Лечебният код“ предлага
Коментари Харесай

Кодът на спомените - 6 стъпки за 10-минутно изцеление

В тази книга създателят на международния бестселър „ Лечебният код “ предлага нов метод за излекуване и личностно израстване, наименуван планиране на мемоари. Той въздейства непосредствено върху източника на проблеми от всякакво естество и дава опция да бъдат решени. В дългогодишната си работа с пациенти от целия свят доктор Александър Лойд открива, че заболяванията и житейските неволи постоянно се дължат на неприятни мемоари за отминали събития – и по-скоро на метода, по който сме ги интерпретирали и запечатали в паметта си. Именно отрицателните усеща, които пораждат те, ни пречат да развием цялостния си капацитет.
Техниката за планиране на мемоари е форма на енергийна медицина, която лекува случката и обвързваните с нея страсти, като ги заменя с положителни облици. Това води до дълготрайни позитивни промени, които могат да бъдат ускорени от Лечебните кодове II. Те са ориентирани към пет аспекта на живота и лекуват физически и прочувствени болести, отстраняват нездравословни поведенчески и мисловни модели, позволяват проблеми в връзките и кариерата.
 Откъс от Наръчник за двойки от Демиан Букай Откъс от " Наръчник за двойки " от Демиан Букай
Да стартираме с една същинска история. Случката, която ще ви опиша, е напълно достоверна; в случай че не беше тя, нямаше да ме има. Става дума...
Така единствено за 10 минути дневно всеки получава неповторимия късмет да преобрази живота си и да реализира здраве, обич и триумф, каквито не си е представял и в най-смелите си фантазии.
За създателя
Александър Лойд има докторски степени по натуропатия и логика на психиката. Той е оказал помощ на милиони хора да реализират здраве, благополучие и триумф, следвайки неповторимите му практики и способи, които потвърдено намаляват напрежението и лекуват мозъка и тялото. Кодовете са учредени на комбинации от логика на психиката, научна и енергийна медицина и духовни практики. Изпълнението им лишава минути, само че резултатите върху физическото, прочувственото и психическо положение са невероятни, за което свидетелстват хора от целия свят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР